Biluthyrning
Lingen
Fäll ihop
Tyskland // Lingen
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Lingen: Sixt biluthyrning online-bokning

Planerar du en resa till västra Tyskland? I så fall kan du besöka oss på Sixt! Vår biluthyrning i Lingen tillhandahåller många bra bilmodeller i olika prisklasser. Beroende på vilken typ av resa du planerar och hur stort resesällskap ni är, har vi bra hyrbilar för alla behov. Kolla in våra lyxiga och bekväma bilar ur premiumsegmentet. Här finns både sportbilar, cabrioleter och 4x4-fordon. Vi har även smidiga och prisvärda person- och kombibilar som ingår i vår ekonomiklass och är väldigt prisvärda. För större resesällskap tillhandahåller vi även minibussar samt lastbil.

 
 • Lingen
  Bernardstrasse 33-35
  49809 Lingen

  Må.07:00 - 18:00
  Ti. - Fr.08:00 - 18:00
  Lö.08:00 - 12:00
  Sö.10:00 - 12:00
  Boka på detta kontoret

 • Lingen

  Sixt Biluthyrning
  Bernardstrasse 33-35
  49809 Lingen

  Må.07:00 - 18:00
  Ti. - Fr.08:00 - 18:00
  Lö.08:00 - 12:00
  Sö.10:00 - 12:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Besök vår biluthyrning i Lingen och få en roligare resa

Att hyra bil i Lingen har aldrig varit smidigare. Nu kan du nämligen förboka ditt fordon online, långt innan du åker. På vår hemsida har du dessutom möjligheten att anpassa och skräddarsy din hyrbil i Lingen. Lägg till en extra förare om du tänker köra längre sträckor, applicera en navigator för att hitta bättre och boka en bilbarnstol till bilen om du reser med barn. Dessa är bara några av alla tillval du kan anpassa bilen med. Boka online så ser du alla våra extratjänster. Eftersom vi på Sixt inte reserverar enskilda bilmodeller ser vi alltid till att ge dig en hyrbil i Lingen som matchar dina val. Du får en bil från den bilgrupp du valt, färdigutrustad med alla dina tillval. Ibland skiljer sig våra extratjänster åt, beroende på vilket kontor du bokar hos. Även ålderskraven kan variera beroende på vilken bilkategori det gäller.

Få ut mesta möjliga av din resa genom att hyra bil i Lingen

Lingen är en mysig stad med flera kulturella och historiska sevärdheter. Samtidigt ligger staden väldigt bra till, dels nära gränsen till Nederländerna men också i närheten av flera större städer. Du kan köra från vårt kontor till Hannover på bara två och en halv timme. Till Dortmund tar det ungefär två timmar via A31. I Lingen finns dock massvis av saker att göra, så passa på att utforska centrum med en egen bil! Du kan exempelvis besöka Emslandmuseum, beläget endast ett par kilometer från oss. I närheten finns även den vackra parken Emsauenpark där du kan sträcka på benen. Gör din resa i Tyskland roligare och enklare genom att hyra bil i Lingen hos oss på Sixt!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service