Biluthyrning
Lörrach
Fäll ihop
Tyskland // Lörrach
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Lörrach: Sixt biluthyrning online-bokning

I sydvästra Tyskland ligger den populära delstaten Baden-Württemberg, en plats som ständigt lockar nya besökare på grund av sin fantastiska natur, sina mysiga städer och vackra gamla byggnader. Här ligger dessutom den trevliga staden Lörrach. Ska du resa hit? Med hjälp av en hyrbil i Lörrach kan du få ut betydligt mycket mer av din vistelse i landet. Vi på Sixt hjälper dig gärna att hitta en passande bil inför resan, oavsett om du reser ensam, med familj eller med din partner. Från vår biluthyrning i Lörrach kan du välja att boka en budgetanpassad person- eller kombibil eller ett mer lyxigt fordon. Vi har kraftfulla 4x4-fordon som är bra för längre sträckor. Hör av dig till oss om du vill boka en lastbil.

 
 • Lörrach
  Gewerbestr. 6
  79539 Lörrach

  Må. - Fr.07:30 - 18:00
  Lö.06:00 - 14:00
  Sö.08:00 - 12:00
  Boka på detta kontoret

 • Lörrach

  Sixt Biluthyrning
  Gewerbestr. 6
  79539 Lörrach

  Må. - Fr.07:30 - 18:00
  Lö.06:00 - 14:00
  Sö.08:00 - 12:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Så enkelt är det att hyra bil i Lörrach

När du vill hyra bil i Lörrach behöver du inte vänta med att boka ett fordon tills du väl befinner dig i Tyskland. Det är smidigare att förhandsboka en bil redan i förväg, något du enklast gör online. På hemsidan kan du knappa in dina resedatum, välja ut en passande bilgrupp och sedan anpassa din hyrbil i Lörrach med olika tillval. Notera att vi kan reservera ett fordon från en bilgrupp men tyvärr inte enskilda bilmodeller. Innan du genomför bokningen kan det vara bra att anpassa bilen med lite smarta extratjänster, exempelvis en navigator eller välja en bil med dieselmotor. Kilometrarna bjuder vi på när du ska hyra bil i Lörrach.

Bra start på resan med hjälp av vår biluthyrning i Lörrach

Lörrach är en underbar stad att upptäcka med familj, vänner eller på egen hand. Här finns lite av varje, oavsett om du gillar shopping, restauranger, historiska sevärdheter eller natur. Ett känt museum i staden är Vitra Design Museum. Hit kan du ta dig via väg A98, en bilresa som tar cirka en kvart. För lite historia kan du istället köra ut till Rötteln Castle, en fantastisk gammal borg norr om vårt kontor. Det tar inte lång tid att köra hit, endast tio minuter. Få en härlig resa och njut av spännande sevärdheter, besök oss på Sixt så hjälper vi dig!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service