Biluthyrning
Ludwigsburg
Fäll ihop
Tyskland // Ludwigsburg
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Ludwigsburg: Sixt biluthyrning online-bokning

Ludwigsburg är en stad i södra Tyskland som är belägen i den vackra och natursköna delstaten Baden-Württemberg. Hit kommer många besökare för att ta del av landets historia, kolla in spektakulära byggnader och för att promenera i pampiga trädgårdar. Hos vår biluthyrning i Ludwigsburg kan du börja din resa med att hämta ut en passande bil och få bra tips från oss inför din resa. Vi på Sixt ger dig gärna tips och råd på sevärdheter och utflyktsmål. Vi tillhandahåller budgetanpassade person- och kombibilar som ofta är populära bland såväl affärsresenärer som barnfamiljer. Du kan även välja att hyra en fyrhjulsdriven bil i Ludwigsburg. Ett 4x4-fordon är väldigt praktiskt, särskilt om du vill besöka fler städer längre bort. Kontakta oss om du vill hyra en lastbil.

 
 • Ludwigsburg Tågstation
  Pflugfelder Str. 17
  71636 Ludwigsburg

  Må. - Fr.07:30 - 16:00
  Lö. - Sö.08:00 - 12:00
  Boka på detta kontoret

 • Ludwigsburg Tågstation

  Sixt Biluthyrning
  Pflugfelder Str. 17
  71636 Ludwigsburg

  Må. - Fr.07:30 - 16:00
  Lö. - Sö.08:00 - 12:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Njut av en bättre körupplevelse med hjälp av våra extratjänster

När du bokar en hyrbil i Ludwigsburg online kan du fullända bilens körkomfort genom att applicera lite olika tillvalstjänster. Vi på Sixt har satt samman ett stort urval av tjänster som gör din hyrbil i Ludwigsburg ännu bättre. Bland annat kan du få en bilbarnstol till bilen, registrera en extra förare eller boka din bil med en tillhörande navigator. Sträckan behöver du inte bekymra dig över, det ingår obegränsat med kilometer när du ska hyra bil i Ludwigsburg. Bokar du din bil via hemsidan kan du reservera en bilgrupp, men inte en specifik bilmodell.

Vill du hyra bil i Ludwigsburg och utforska Tyskland?

Från vår biluthyrning i Ludwigsburg kan du enkelt ta dig runt till flera av stadens bästa sevärdheter. Ett måste är såklart slottet Ludwigsburg Palace. Hit kan du ta dig snabbt på endast sex minuter från vårt kontor i staden. En annan vacker och historisk byggnad är Monrepos, ett slott som är beläget precis vid en vacker insjö. Ta med kameran, du kommer garanterat att vilja föreviga vyerna. Vi på Sixt hoppas att din resa i landet blir så lyckad och bekväm som möjligt och önskar dig en trevlig resa!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service