Biluthyrning
Ludwigshafen
Fäll ihop
Tyskland // Ludwigshafen
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Ludwigshafen: Sixt biluthyrning online-bokning

Ludwigshafen, vars fullständiga namn är Ludwigshafen am Rhein, är en speciell stad. På många sätt kan man kalla det för en halv stad. På andra sidan floden Rhein finner du den andra halvan, Mannheim. Även om de är två helt olika städer så ligger de så nära varandra att de i princip fungerar som en enda storstad. Hos oss på Sixt kan du hyra en bil i Ludwigshafen som passar just dig. Välj bland bilar som personbil, kombibil, minibuss samt lyxbilar som sportbil och cabriolet. Vår biluthyrning i Ludwigshafen erbjuder även lastbilar för dig som behöver extra utrymme.

 
 • Ludwigshafen
  Bruchwiesenstr. 1
  67059 Ludwigshafen

  Må. - Fr.07:00 - 15:00
  Lö.08:00 - 12:00
  Boka på detta kontoret

 • Ludwigshafen

  Sixt Biluthyrning
  Bruchwiesenstr. 1
  67059 Ludwigshafen

  Må. - Fr.07:00 - 15:00
  Lö.08:00 - 12:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Vi på Sixt biluthyrning i Ludwigshafen hjälper dig gärna med din vistelse i Tyskland

Denna flodstad är väl värd att besöka och utforska. Om du bara ska vara i Ludwigshafen och Mannheim kan du med fördel hyra en bil i Ludwigshafen från vårt enklare utbud. Vill du däremot se mer av Tyskland så rekommenderar vi en större och bekvämare bil som du utrustar med GPS och andra praktiska extratjänster. Du både bokar hyrbil i Ludwigshafen och väljer extratjänster till bilen via vår hemsida. Skulle det hända att din bokade bil inte finns att tillgå när du kommer in till kontoret kan du alltid räkna med att vi har en likvärdig bil från samma bilkategori redo att hämtas ut.

Hämta ut en hyrbil i Ludwigshafen och kör längs med floden Rhen

Det är något speciellt med denna vackra del av landet. Längs med floden har det vuxit upp flera städer och byar, alla med sina egna vackra särdrag och speciella sevärdheter. Du kan även köra österut för att utforska några närliggande slott och ruiner. Du kan hyra en bil i Ludwigshafen och köra till Burguine Windeck på cirka 30 minuter. Kör sedan söderut från slottet Windeck för att komma till slotten vid Strahlenburg och Heidelberg. Vill du ha fler tips på platser du kan köra till är du varmt välkommen in till vårt kontor.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service