Biluthyrning
Lüdenscheid
Fäll ihop
Tyskland // Lüdenscheid
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Lüdenscheid: Sixt biluthyrning online-bokning

I den tyska delstaten Nordrhein-Westfalen ligger staden Lüdenscheid. För dig som ska resa hit kan vi på Sixt hjälpa dig med vistelsen i Tyskland. Vår biluthyrning i Lüdenscheid tillhandahåller nämligen ett komplett bilutbud där du enkelt kan boka en bil som passar dig. Med en egen hyrbil i Lüdenscheid kan du bestämma att stanna ett par dagar i staden för att sedan utforska andra städer. Både Wuppertal, Bonn och Köln ligger inom nära köravstånd. Från oss har du möjlighet att antingen boka en hyrbil i Lüdenscheid som är budgetanpassad, till exempel en person- eller kombibil. Vi har också trevliga lyxbilar som garanterat ger dig en minnesvärd semester. Vad sägs om en sportbil eller cabriolet? Ska du däremot köra riktigt långa distanser kan det vara bekvämare med ett av våra 4x4-fordon. För bokning av lastbil kan du kontakta oss så hjälper vi till.

 
 • Lüdenscheid
  Nottebohmstr. 1a
  58511 Lüdenscheid

  Må. - Fr.07:30 - 18:00
  Lö.08:00 - 12:00
  Sö.10:00 - 11:00
  Helgdag12:00 - 13:00
  Boka på detta kontoret

 • Lüdenscheid

  Sixt Biluthyrning
  Nottebohmstr. 1a
  58511 Lüdenscheid

  Må. - Fr.07:30 - 18:00
  Lö.08:00 - 12:00
  Sö.10:00 - 11:00
  Helgdag12:00 - 13:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Så smidigt kan du hyra bil i Lüdenscheid

För dig som vill hyra bil i Lüdenscheid finns möjlighet att redan i förväg reservera den bilgrupp du vill köra. Vi har dessvärre inte möjlighet att boka upp en enskild bilmodell. Börja med att kolla igenom vårt utbud av tillgängliga fordon. Du kan även sortera sökningen genom att endast visa specifika bilgrupper, exempelvis bara sedaner. När du hittat en bil som känns bra kan du gå vidare till vår sida för extratjänster. Dessa ger dig mer frihet att själv anpassa och skräddarsy fordonet så det blir ännu bättre. Om du är osäker på vilka tjänster som är bra kan vi varmt rekommendera en navigator. Med den slipper du köra vilse och missa avfarter. En del lägger även till dieselmotor som ett extra tillval, ett tips om du är van vid att tanka diesel.

Upptäck mer av regionen genom att hyra bil i Lüdenscheid

Precis som väldigt många andra städer i västra Tyskland, är även Lüdenscheid otroligt vackert och naturskönt. Här finns mycket grönska, många sjöar och milslånga floder. För dig som gillar natur kan ett besök till stadsparken Neuer Friedhof vara att rekommendera. När du ändå befinner dig inne i stadskärnan finns även andra sevärdheter att ta del av. I närheten ligger mausoleet Mausoleum der Familie Selve. I närheten ligger även det omtyckta vetenskapsmuseet Phänomenta, en kul utflykt för hela familjen. Lycka till med din resa i Tyskland önskar vi på Sixt!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service