Biluthyrning
Minden
Fäll ihop
Tyskland // Minden
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Minden: Sixt biluthyrning online-bokning

Upplev fördelarna med att hyra bil i Minden genom att besöka oss på Sixt! Våra kontor i staden tillhandahåller alla biltyper och självklart även olika prisklasser. Minden är en vacker stad belägen i västra Tyskland, i närheten av både Hannover och Bielefeld. För dig som ska hit på jobbresa eller på semester, kan vi hjälpa dig att hitta en passande hyrbil i Minden. Besök ett av våra kontor och hämta ut en valfri bilmodell. Vi erbjuder person- och kombibilar från vårt ekonomisegment, men även lyxbilar som sportbil, cabriolet och 4x4-fordon. För dig som behöver tillhandahåller vi även lastbil och minibussar.

 
 • Minden
  Friedrich-Wilhelm-Str. 82a
  32423 Minden

  Må. - Fr.07:00 - 18:30
  Lö.08:00 - 12:00
  Sö.09:00 - 12:00
  Boka på detta kontoret

 • Minden

  Sixt Biluthyrning
  Friedrich-Wilhelm-Str. 82a
  32423 Minden

  Må. - Fr.07:00 - 18:30
  Lö.08:00 - 12:00
  Sö.09:00 - 12:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Sixt biluthyrning i Minden välkomnar dig!

Hos vår biluthyrning i Minden kan du enkelt och smidigt påbörja din vistelse i landet. Dock behöver du inte vänta tills du anländer på plats med att hitta en passande bil. Tvärtom kan du istället förhandsboka ett fordon online via vår hemsida. Om du ska hyra bil i Minden via hemsidan kan du dels välja ut ett fordon, men också applicera det med hjälp av våra tillval. Lägg till en navigator om du inte är van att köra längs Tysklands vägar, eller utrusta bilen med en bilbarnstol till barnen. På nätet ser du alla våra tillval, kom bara ihåg att de ibland skiljer sig mellan kontoren i staden. En annan sak som är bra att notera är att vi inte kan boka enskilda bilmodeller, endast fordonsgrupper.

Spara tid genom att hyra bil i Minden

Om du kör en egen hyrbil i Minden behöver du inte ödsla tid på att vänta på bussar och tåg. Istället kan du lägga upp resan som du själv vill. I Minden finns dessutom många sevärdheter att ta del av, bland annat gamla minnesmärken. Besök det vackra gamla minnesmärket Emperor William Monument, beläget cirka 20 minuter söder om vårt kontor i staden via B61. Är du på semesterresa med hela familjen? I så fall kanske mer lekfulla aktiviteter kan vara passande! Ungefär femton minuter från kontoret hittar du Potts Park, en omtyckt nöjespark för hela familjen. Vi hjälper dig gärna med din resa i Tyskland!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service