Biluthyrning
Moers
Fäll ihop
Tyskland // Moers
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Moers: Sixt biluthyrning online-bokning

Vill du också besöka vackra Moers i västra Tyskland? Staden ligger i närheten av både Köln, Düsseldorf och Dortmund. Här finns dessutom vår biluthyrning i Moers. Genom att börja din vistelse hos oss på Sixt kan du hämta ut en passande bil för din resa. Vi tillhandahåller mängder av moderna och bekväma bilar för din resa. Välj mellan lyxiga sportbilar och cabrioleter eller något mer prisvärt från vår ekonomiklass. Våra person- och kombibilar är väldigt populära för stadskörning, medan 4x4-fordon oftast lämpar sig bättre om du ska köra långt och länge. Vår biluthyrning i Moers ligger centralt belägen och är en passande utgångspunkt för din resa.

 
 • Moers

  Sixt Biluthyrning
  Am Schuermannshuett 34c
  47441 Moers

  Må. - Fr.07:00 - 19:00
  Lö.08:00 - 14:00

  Dygnet runt upphämtning
  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Vi hjälper dig att hyra en passande bil i Moers

Att åka på bilsemester i Tyskland är populärt, dels eftersom landet har riktigt bra vägar, men också för att varje stad har sin egen charm och sina sevärdheter. Det finns mycket att utforska. Men se till att din hyrbil i Moers är anpassad efter just din resa. Detta gör du enklast genom att lägga till en eller flera av våra smarta tillvalstjänster. När du bokar din bil på nätet kan du se alla våra tillval. Vi erbjuder bland annat navigator och bilbarnstolar. Navigator är väldigt användbart, särskilt om du inte är känner till regionen så väl. Du kan även utöka försäkringarna om du så skulle vilja. När du väl anländer till landet är det bara att hämta ut din hyrbil i Moers. Kom dock ihåg att du inte kan reservera enskilda bilmodeller.

Att hyra bil i Moers är praktiskt!

Slott, museum, vackra parker och massvis av restauranger; i Moers finns något för alla. Genom att hyra bil i Moers blir det betydligt lättare att få ut mer av tiden du ska spendera i landet. Du kan köra till Moerser Schloss, ett vackert gammalt slott beläget knappt två kilometer från vårt kontor. Även Schloss Park är populärt, en vacker park 10 minuter bort via Krefelder Street. Om du vill hinna med ett besök i en storstad ligger bland annat Düsseldorf nära, endast 30 minuters bilfärd söderut. Trevlig resa önskar vi på Sixt!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service