Biluthyrning
München Grünwald
Fäll ihop
Tyskland // München Grünwald
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i München Grünwald: Sixt biluthyrning online-bokning

I sydöstra Tyskland, söder om den populära storstaden München, finner du Grünwald. Detta är en mysig förort längs med floden Isar. Vill du kunna hyra en bil i München Grünwald utan att behöva navigera i storstaden kan du med fördel välja vårt kontor. Vår fordonsflotta består av flera fordonskategorier, från vanliga personbilar och kombibilar till lyxbilar i form av 4x4-bil eller större bilar som minibussar och lastbilar. Det blir enklare att hyra en bil i München Grünwald om du även förbokar den via vår hemsida.

 
 • München Grünwald
  Bavariafilmplatz 7, Gebäude 17
  82031 Grünwald

  Må. - Fr.06:00 - 20:00
  Lö.06:00 - 14:00
  Sö.08:00 - 12:00
  Boka på detta kontoret

 • München Grünwald

  Sixt Biluthyrning
  Bavariafilmplatz 7, Gebäude 17
  82031 Grünwald

  Må. - Fr.06:00 - 20:00
  Lö.06:00 - 14:00
  Sö.08:00 - 12:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Du är alltid välkommen till Sixt biluthyrning i München Grünwald

Låt oss hjälpa dig få ut så mycket som möjligt av din bilresa. Du kan enkelt anpassa din bokade hyrbil från München Grünwald med hjälp av våra extratjänster. Om du ska hit på semester med familjen rekommenderar vi att du lägger till en passande bilbarnstol och en GPS. På så sätt tar ni er fram på ett snabbt, smidigt och säkert sätt. Lägg märke till att vi inte kan garantera alla våra bilmodeller utan endast vissa. Skulle den bil du valde inte finnas att tillgå kan du alltid räkna med att det finns en likvärdig bilmodell att hämta ut från samma bilgrupp. När du bokar en hyrbil i München Grünwald kan du däremot alltid räkna med att få tillvalstjänsterna du har valt.

Vår biluthyrning i München Grünwald hjälper dig att se mer av Tyskland

Vårt kontor är perfekt för dig som vill kunna utforska denna fantastiskt vackra del av förbundslandet Bayern. Här finner du mäktiga berg, djupa dalar, fantastiska vyer, spännande storstäder och mysiga småstäder. Just denna del av landet har många av de vackraste slotten, väl värda att köra till. Du kan hyra en bil i München Grünwald och snabbt köra till slottet Linderhof i Ettal, för att sedan köra vidare till slotten Hohenschwangau och Neuschwanstein. Samtliga tre slott bjuder på enastående vyer. Kom in till oss på Sixt så hjälper vi dig gärna med fler förslag på platser att besöka.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service