Biluthyrning
München Ottobrunn
Fäll ihop
Tyskland // München Ottobrunn
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i München Ottobrunn: Sixt biluthyrning online-bokning

Alldeles söder om Münchens stadskärna ligger München Ottobrunn, en trevlig kommun med närhet till både storstadsliv och lugn. Vi på Sixt har dessutom en biluthyrning i München Ottobrunn, redo att hjälpa dig med tips och råd inför resan. Framförallt har vi även många bra fordonsgrupper som kan förenkla din vistelse i Tyskland. Vi erbjuder budgetanpassade bilgrupper som person- och kombibilar. Du kan även hyra en lastbil, hör i så fall av dig så hjälper vi dig. Genom att hyra bil i München Ottobrunn kan du enkelt utforska Münchens centrala delar den ena dagen, för att köra till Stuttgart nästa dag. Med en hyrbil i München Ottobrunn kan du njuta av frihet under vistelsen.

 
 • München Ottobrunn
  Alte Landstr. 17
  85521 München-Ottobrunn

  Må. - Fr.07:30 - 16:00
  Lö. - Sö.08:00 - 12:00
  Boka på detta kontoret

 • München Ottobrunn

  Sixt Biluthyrning
  Alte Landstr. 17
  85521 München-Ottobrunn

  Må. - Fr.07:30 - 16:00
  Lö. - Sö.08:00 - 12:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Så här enkelt gör du din hyrbil i München Ottobrunn ännu bättre

När du vill hyra bil i München Ottobrunn kan du göra mer än att välja ut ett fordon. När du bokar hos oss på Sixt kan du nämligen även utöka bilens försäkringspaket, lägga till en extra förare, få en navigator installerad eller utrusta bilen med en bilbarnstol i passande storlek. Detta är endast några exempel på tillval, du ser ännu fler när du väl ska boka online. Bra att känna till vid onlinebokning är att du kan reservera en bilgrupp redan nu, dock inte själva bilmodellen. Du kan hyra bil i München Ottobrunn från olika prisklasser och från många varumärken.

Njut av södra Tyskland

Den södra delen av landet är makalöst vacker. Här är naturen grönskande och fylld av skogar, sjöar och mängder av gamla borgar och slott. Besök gärna Neuschwanstein, ett fantastiskt slott beläget knappt två timmar söder om vårt kontor. Du tar dig enklast hit via väg A95. Ett annat pampigt och sevärt slott är Linderhof och det ligger relativt nära Neuschwanstein. För dig som vill njuta av god mat och dryck och massvis av shopping är Marienplatz ett måste. Detta område ligger mitt i München, bara 20 minuter från vår biluthyrning i München Ottobrunn. Varmt välkommen till Tyskland!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service