Biluthyrning
Munster/Osnabrueck
Fäll ihop
Tyskland // Munster/Osnabrueck
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Munster/Osnabrueck: Sixt biluthyrning online-bokning

Mellan städerna Münster och Osnabrück i västra Tyskland hittar du Münster/Osnabrück flygplats (FMO). Här finner du även oss på Sixt, redo att hjälpa dig hämta ut en passande bil. Vill du hyra en bil i Münster Osnabrück så kan du med fördel använda vår hemsida för att förboka din bil. Vår stora fordonsflotta tillhandahåller bilar från kategorier som personbil, kombibil och 4x4. Vill du hellre ha en lyxbil? Välj då en hyrbil från Münster Osnabrück från våra bilkategorier sportbil och cabriolet. Du hittar enkelt något som passar just din ekonomi hos oss.

 
 • Munster/Osnabrueck Flygplats
  Airportallee 1, Terminal 2
  48268 Greven

  Må. - Fr.08:00 - 12:30
   16:30 - 18:30
  Boka på detta kontoret

 • Munster/Osnabrueck Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Airportallee 1, Terminal 2
  48268 Greven

  Må. - Fr.08:00 - 12:30
   16:30 - 18:30

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Vi på Sixt biluthyrning i Münster Osnabrück gör din vistelse smidigare

Det finns flera fördelar med att hyra en bil i Münster Osnabrück hos oss. Först och främst har du vårt stora utbud av bilar. När du bokar online kan du även reservera extratjänster. Besöker du Tyskland med familjen kan vi rekommendera extratjänster som GPS, bilbarnstol och en extra registrerad förare. Vi bjuder på en obegränsad körsträcka, oavsett hur länge du vill ha din hyrbil från Münster Osnabrück. Det är dock värt att komma ihåg att vi inte kan lova att du får en specifik bilmodell. Vi garanterar endast en av bilarna från den fordonsgrupp du väljer. Tillvalstjänsterna appliceras alltid till den bil du hämtar ut från vår biluthyrning i Münster Osnabrück.

Förenkla din vistelse genom att hyra en bil i Münster Osnabrück

Vårt kontor ligger mellan de två storstäderna Münster och Osnabrück. Bägge städer har sin egna unika charm. I Münster kan du till exempel hitta ett väldigt stort utbud av restauranger från alla möjliga kulturer och delar av världen. Det finns även andra städer och sevärdheter att besöka i denna del av förbundslandet Nordrhein-Westfalen. Kör du söderut hamnar du till slut i Dortmund, Essen och Duisburg. Oavsett hur du väljer att lägga upp din vistelse står vi redo att hjälpa dig med en passande bil. Välkommen!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service