Biluthyrning på Münster

 

Mest populära bilarna i Münster

* Priserna beräknades den 05.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Münster, med början den 12.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Münster

Adress

Albersloher Weg 198, 481 55 Münster, Tyskland
Mer information

Kontorstider

mån - fre
08:00 - 18:00
lör
08:00 - 12:00

Våra tjänster på Münster

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Münster i den nordtyska delstaten Nordrhein-Westfalen lockar ständigt historieintresserade resenärer. Staden har en mycket välbevarad stadskärna som har många lämningar från medeltiden. Här finns givetvis mycket annat än bara vackra gamla byggnader och museum. Münster är en grönskande och levande stad med både shopping och trevliga restauranger. Om du ska hit kan du passa på att hyra bil i Münster Syd! Vi på Sixt erbjuder många smarta bilgrupper som gör resan bättre. Vår biluthyrning i Münster Syd ligger i stadens södra del, alldeles intill väg 219. Från oss kör du lätt in till centrum eller vidare till andra delar av Tyskland.
Stort och varierat utbud när du ska hyra bil i Münster Syd

Stort och varierat utbud när du ska hyra bil i Münster Syd

När vi får besök av kunder kan önskemål och krav vara väldigt olika. För att vi på Sixt ska kunna erbjuda alla en bra hyrbil i Münster Syd har vi därför skapat ett väldigt stort och varierat utbud av fordonsgrupper. Du har nu möjligheten att välja bland både person- och kombibilar i den lägre prisklassen men även premiumbilar som sportbil och cabriolet. Kanske vill du ha en bil med kraftfull motor? Kolla i så fall in våra 4x4-fordon. Du kan till och med hyra en lastbil om du skulle vilja. Men det är inte allt. Eftersom våra kunder har helt olika upplägg för sina resor har vi dessutom skapat ett sortiment med extratjänster. Vi låter alltså dig som kund skräddarsy hyrbilen så den passar ännu bättre. Lägg till en navigator om du ska in på mindre vägar och addera en extra förare om du tänker köra långa distanser. Du ser alla tillval när du ska hyra bil i Münster Syd och boka online. Tyvärr kan vi inte garantera att du får den enskilda bilmodellen du väljer eftersom du endast kan reservera en bilgrupp. Vi hoppas du har överseende. Vi på Sixt önskar dig en riktigt trevlig resa och hoppas du kan hitta en passande hyrbil i Münster Syd!
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Münster

Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Münster?
För att hyra en bil hos SIXT på Münster så måste du vara minst 18 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Münster.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Münster?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,4
En sammanställning av 1001 omdömen
På Sixt-kontoret
(4,7)
Vägen till Sixt
(4,6)
Återlämningen av bilen
(4,5)

Latest premium additions to the fleet

Maserati Grecale
Maserati Grecale
BMW M440i Cabrio
BMW M440i Cabrio
Range Rover Evoque
Range Rover Evoque
Mercedes-Benz V-Class 8 Seater
Mercedes-Benz V-Class 8 Seater
VW Multivan
VW Multivan
BMW M5
BMW M5
Audi A5 Convertible S tronic
Audi A5 Convertible S tronic
Jaguar F-Type Coupé
Jaguar F-Type Coupé
BMW M4 Cabrio
BMW M4 Cabrio
Audi A1
Audi A1

Vanliga frågor om hyrbilar på Münster

Kan jag boka en bil för en längre tid på Münster?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Münster?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?