Biluthyrning
Neubrandenburg
Fäll ihop
Tyskland // Neubrandenburg
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Neubrandenburg: Sixt biluthyrning online-bokning

Vill du hyra en bil i Neubrandenburg? Då har du kommit till helt rätt ställe. Vi på Sixt tillhandahåller ett flertal bilmodeller som passar de flesta typer av resor i landet, från affärsresor och semesterresor till romantiska weekends och mycket mer. Du kan enkelt hyra en bil i Neubrandenburg via vår hemsida. Vår fordonsflotta består av bilkategorier som sportbil, cabriolet och 4x4. Vi har naturligtvis mer än bara lyxbilar i vårt utbud, du hittar även personbilar, kombibilar, minibussar och lastbilar som passar allas budget och ekonomi.

 
 • Neubrandenburg
  Demminer Str. 43
  17034 Neubrandenburg

  Må. - Fr.07:30 - 18:00
  Lö.08:00 - 12:00
  Sö.09:00 - 12:00
  Boka på detta kontoret

 • Neubrandenburg

  Sixt Biluthyrning
  Demminer Str. 43
  17034 Neubrandenburg

  Må. - Fr.07:30 - 18:00
  Lö.08:00 - 12:00
  Sö.09:00 - 12:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Välkommen till Tyskland önskar vi på Sixt biluthyrning i Neubrandenburg

Denna stad är känd för sin ringmur från medeltiden, en av världens mest välbevarade defensiva murar. Om du vill utforska staden kan du med fördel boka en hyrbil i Neubrandenburg genom oss. Förutom alla våra bilkategorier har vi nämligen även extratjänster. Lägg till bilbarnstol, registrera en extra förare eller ange att du vill ha en GPS installerad i bilen. Allt du behöver för att få bekvämare bilresor finner du på vår hemsida. När du ska hyra en bil i Neubrandenburg bör du notera att vi inte garanterar enskilda bilmodeller. Vi lägger dock undan minst en bil från den valda bilkategorin och naturligtvis gör vi vårt bästa för att du ska få den bil du faktiskt önskar. Du kan alltid räkna med att kunna hämta ut en hyrbil i Neubrandenburg som tillhör den bilkategori som du bokade.

Låt oss hjälpa dig få ut mer av din vistelse i Tyskland

Det finns många vackra platser att köra till när du har en egen bil. Från vår biluthyrning i Neubrandenburg kan du bland annat köra till den närliggande sjön Tollensesee eller till den vackra nationalparken Müritz. Du kan även besöka andra städer som exempelvis Greifswald och Stralsund i norr. Oavsett hur du väljer att spendera din tid i landet kan du räkna med att komma fram snabbt och säkert med en bil från oss.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service