Biluthyrning
Neuss
Fäll ihop
Tyskland // Neuss
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Neuss: Sixt biluthyrning online-bokning

Från vår biluthyrning i Neuss har du många sevärdheter inom nära räckhåll. Vi vet att vistelserna här ser olika ut för alla resenärer. Därför har vi samlat en stor fordonsflotta med både personbilar, 4x4-bilar, kombibilar, sportbilar och cabrioleter. Reser ni i större sällskap tillhandahåller vi även minibussar. Vi på Sixt ser fram emot att hjälpa dig att hitta en passande hyrbil i Neuss.

 
 • Neuss
  Duesseldorfer Str. 6
  41460 Neuss

  Må. - Fr.06:00 - 20:00
  Lö.06:00 - 14:00
  Sö.08:00 - 12:00
  Helgdag08:00 - 12:00
  Boka på detta kontoret

 • Neuss

  Sixt Biluthyrning
  Duesseldorfer Str. 6
  41460 Neuss

  Må. - Fr.06:00 - 20:00
  Lö.06:00 - 14:00
  Sö.08:00 - 12:00
  Helgdag08:00 - 12:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Välkommen till Sixt biluthyrning i Neuss

Du bokar enklast en hyrbil i Neuss här på vår hemsida. Vi har inte bara ett stort bilutbud att välja mellan, du kan även skräddarsy din hyrbil med valbara extratjänster. Vi kan bland annat utrusta din bil med en navigator, något som passar utmärkt om du smidigt vill kunna utforska städerna och regionen utanför Neuss. Våra kontor i Tyskland har olika tillvalstjänster och bilutbud. På vår hemsida kan du jämföra utbudet och välja det kontor som passar dig bäst. Genom att hyra bil i Neuss gör du din vistelse smidigare eftersom du själv kan bestämma reseschemat. När du bokat online reserverar vi en bil från den valda fordonsgruppen, men kan däremot inte garantera tillgängligheten av specifika bilmodeller.

Från vår biluthyrning i Neuss kan du utforska västra Tyskland

Staden Neuss är granne med staden Düsseldorf. De två städerna ligger på varsin sida av floden Rhen. Du kan snabbt köra över bron till Düsseldorf om du vill utforska denna stad. I regionen finns även andra sevärdheter att köra till. Reser du med barnen är ett besök till Moviepark i Bottrop alltid uppskattat. Bilresan tar cirka 50 minuter med en hyrbil från Neuss. Du kan även köra till städerna Essen och Leverkusen eller besöka historiska Köln. Se till att hyra en bil i Neuss om du smidigt vill kunna ta dig till alla destinationer på egen hand. Våra bilar passar för alla typer av vistelser, vare sig det handlar om en affärsresa eller en familjesemester. Utforska västra Tyskland genom att hyra bil i Neuss!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service