Biluthyrning
Nordhausen
Fäll ihop
Tyskland // Nordhausen
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Nordhausen: Sixt biluthyrning online-bokning

Mitt i delstaten Thüringen i norra Tyskland ligger den trevliga staden Nordhausen. Här kan du besöka intressanta museer, kolla in gamla borgar och njuta av en fantastisk natur. För att få en enklare start på din resa kan du besöka vår biluthyrning i Nordhausen. Vi på Sixt hjälper dig gärna genom att erbjuda en bil som passar just din resa. Du kan hitta en hyrbil i Nordhausen som passar din vistelse, din budget och antal resenärer. Kolla in vårt utbud av budgetanpassade person- och kombibilar om du söker något smidigt, praktiskt och bekvämt för stadsutforskning. Vi har även trevliga sportbilar och cabrioleter, ett måste om du vill unna dig extra lyx. Våra 4x4-fordon är ett bra alternativ för dig som tänker utforska större delar av landet. Hör av dig om du vill hyra lastbil så hjälper vi dig.

 
 • Nordhausen

  Sixt Biluthyrning
  Hallesche Str. 53
  99734 Nordhausen

  Må. - Fr.07:00 - 18:00
  Lö.08:00 - 12:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Börja med att hyra bil i Nordhausen och anpassa sedan ditt fordon

Du som vill hyra bil i Nordhausen på ett smidigt och enkelt sätt kan boka online redan idag. Vår hemsida är utformad att vara så lättnavigerad som möjligt. Här ser du alla våra tillgängliga fordonsgrupper och kan även lägga till olika tillval som förbättrar körupplevelsen. När du bokar en hyrbil i Nordhausen kan du reservera själva bilgruppen, notera dock att du inte reserverar bilmodellen. Lägg därefter till våra olika tillval, så många eller så få du själv vill. Vi har tjänster som navigator, registrering av fler förare och bilbarnstolar.

Bestig ett berg, besök ett museum och utforska Hohnstein Castle

Nordhausen är en stad med mycket att erbjuda. Genom att hyra bil i Nordhausen blir det enklare att hinna med fler saker. Här väntar dramatiska landskap och vacker natur. Du kan bland annat bestiga det 300 meter höga berget Kohnstein. Det ligger cirka 20 minuter norr om vår biluthyrning i Nordhausen. Ett annat trevligt utflyktsmål är South Harz Nature Park, ett naturområde med ett eget museum. Det är ungefär två mil att köra hit och smidigaste vägen är via B4. Ha en underbar resa i Tyskland önskar vi på Sixt!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service