Biluthyrning
Nordhorn
Fäll ihop
Tyskland // Nordhorn
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Nordhorn: Sixt biluthyrning online-bokning

Ska du resa till Nordhorn? Den vackra staden i förbundslandet Niedersachsen lockar årligen tusentals turister som vill ta del av den tyska kulturen och den vackra naturen. Vi på Sixt välkomnar dig som vill hitta en passande hyrbil i Nordhorn. Vi tillhandahåller bekväma person- och kombibilar i en lägre prisklass, samt lyxigare fordonsgrupper som sportbil och cabriolet. Dessutom har du möjlighet att boka en lastbil. Hör av dig till oss för mer information. Vår biluthyrning i Nordhorn är en bra plats att utgå från när du ska resa vidare i landet. Vi ligger centralt belägna och nära väg 31 som leder dig vidare in i Tyskland.

 
 • Nordhorn

  Sixt Biluthyrning
  Lingener Str. 137
  48531 Nordhorn

  Må. - Fr.08:00 - 16:30
  Lö.08:00 - 11:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Enkelt att hyra bil i Nordhorn via vår hemsida

För dig som vill hyra bil i Nordhorn kan vi på Sixt hjälpa dig. Börja med att föra in de datum du vill ha bilen. Välj därefter ut den bilkategori som passar bäst för just din resa. Du får upp alla våra tillgängliga bilgrupper så att det blir enklare att välja. När du valt en bil skickas du vidare till vår sida för extratjänster. Här har du nu tillfälle att lägga till smarta tillval. Kanske har du inte kört bil i Tyskland tidigare? Då kan det underlätta att lägga till en navigator. Du kan även addera en extra förare, ett tips om du planerar att köra längre sträckor. Se alla tillval och reservera en bilgrupp redan idag. Kom dock ihåg att det inte går att reservera specifika bilmodeller på nätet.

Njut av din resa med en egen hyrbil i Nordhorn

Om du börjar din resa med att hyra bil i Nordhorn får du ut så mycket som möjligt av din vistelse. Nordhorn är en vacker stad med mycket saker att se och göra. Bland annat finns här en stor djurpark, Nordhorn Zoo. Du kör hit på några minuter från vår biluthyrning i Nordhorn. Kanske vill du besöka något museum när du väl är här? Heimathof är ett trevligt friluftsmuseum som kan vara värt ett besök. Du kan köra hit på en kvart om du väljer väg A31 och B213. Varmt välkomna till oss, vi hoppas att du får en riktigt härlig resa i Tyskland!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service