Biluthyrning
Oberhausen
Fäll ihop
Tyskland // Oberhausen
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Oberhausen: Sixt biluthyrning online-bokning

Mitt i centrala Oberhausen, endast en halvtimme från Düsseldorf International Airport, ligger vår biluthyrning i Oberhausen. Till oss på Sixt kan du komma när du vill förenkla din resa i Tyskland. Vi tillhandahåller nämligen mängder av praktiska, moderna och bekväma hyrbilar för din vistelse. Genom att hyra bil i Oberhausen blir det otroligt smidigt att både utforska staden i sig samt köra till andra närliggande städer, exempelvis Dortmund, Frankfurt och till och med Berlin. Vi tillhandahåller bilar för varje behov. Du kan välja mellan våra person- och kombibilar från ekonomiklassen eller hyra en lyxbil, exempelvis sportbil, cabriolet eller 4x4-fordon från premiumklassen. Vi tillhandahåller även lastbil och minibuss.

 
 • Oberhausen

  Sixt Biluthyrning
  Im Lipperfeld 7
  46047 Oberhausen

  Må. - Fr.08:00 - 16:30
  Lö.08:00 - 12:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Vår biluthyrning i Oberhausen gör din resa ännu enklare

Det är enkelt att hyra bil i Oberhausen, särskilt om du förhandsbokar online. Vi på Sixt vill möta alla våra kunders individuella behov och har därför skapat ett omfattande utbud av tillvalstjänster. Med hjälp av dessa skräddarsyr du din hyrbil i Oberhausen som du själv vill. Du kan exempelvis lägga till en navigator, vilket är ett populärt och praktiskt val, särskilt om du inte är van vid att köra i Tyskland. Du kan även registrera en extra förare, utöka försäkringarna eller utrusta bilen med en bilbarnstol i lämplig storlek. Om du förhandsbokar din hyrbil i Oberhausen online kan du inte reservera specifika bilmodeller. Däremot kan du enkelt se alla våra tillvalstjänster och försäkra dig om att du verkligen får den fordonsgrupp du valt. För vissa bilar ur premiumsegmentet behöver du vara minst 21 år för att kunna hyra.

Utforska gröna, mysiga Oberhausen

Oberhausen med sina gröna parker och små sjöar visar verkligen landet från sin bästa sida. Här finns dessutom otroligt mycket att göra. Kanske reser du med barnen? Gör deras dag perfekt genom att besöka Sea Life, ett akvarium beläget endast ett par minuters körsträcka från kontoret. Även Legoland finns precis intill, roligare aktivitet för barnen får man leta efter! För dig som är historieintresserad kan du köra till LVR Industriemuseum, beläget cirka 10 minuter söder om vårt kontor. Om du vill kombinera din vistelse här med ett par dagar i en större stad kan du bland annat köra till Köln. Bilresan tar en timme om du kör via A1. Även huvudstaden Berlin går att nå på cirka fem timmar. Då kör du österut på väg A2. Njut av en trevligare resa genom att hyra bil i Oberhausen!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service