Biluthyrning
Offenbach
Fäll ihop
Tyskland // Offenbach
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Offenbach: Sixt biluthyrning online-bokning

Knappt en mil öster om Frankfurt ligger Offenbach, en vacker stad i delstaten Hessen. Egentligen är staden mest känd för att vara en viktig industristad, men tack vare närheten till Frankfurt är det många som kommer hit även för att turista. För dig som vill utgå från en lugnare stad än just Frankfurt är Offenbach perfekt. Hos oss på Sixt kan du hyra bil i Offenbach i en prisklass som passar dig. Vi tillhandahåller många praktiska bilgrupper, bland annat personbilar och kombibilar. Dessa ingår i vårt ekonomisegment och är bekväma att köra. Från vår biluthyrning i Offenbach kan du även hyra lastbil. Välkommen till Tyskland!

 
 • Offenbach
  Waldstr. 217
  63071 Offenbach am Main

  Må. - Fr.07:00 - 18:00
  Lö.08:00 - 12:00
  Sö.09:00 - 12:00
  Boka på detta kontoret

 • Offenbach

  Sixt Biluthyrning
  Waldstr. 217
  63071 Offenbach am Main

  Må. - Fr.07:00 - 18:00
  Lö.08:00 - 12:00
  Sö.09:00 - 12:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Smarta tillval när du ska hyra bil i Offenbach

Att hyra bil i Offenbach är oerhört smidigt, särskilt med tanke på vårt breda utbud av extratjänster. När du förbokar en bil på nätet kan du passa på att lägga till exempelvis navigator, bilbarnstolar eller utöka bilens försäkringspaket. Från vår biluthyrning i Offenbach kan du sedan smidigt hämta ut en helt komplett och skräddarsydd bil. Något som kan vara bra att notera är att vi på Sixt varken bokar upp enskilda bilmodeller eller varumärken, utan endast ett fordon från ditt val av bilgrupp. När du valt ut en hyrbil i Offenbach via hemsidan är det bara att hämta ut bilnycklarna när du anländer.

Ta del av shopping, kultur och historia

Eftersom Offenbach ligger väldigt nära Frankfurt har du alltid nära till bra shopping, ett brett restaurangutbud och ett glatt uteliv. Även för dig som är kultur- och historieintresserad finns massvis att se och göra i staden. Endast tio minuters biltur från kontoret hittar du exempelvis German Leather Museum, vilket är en rolig dagsutflykt. Du kan även köra ut till det maffiga slottet Château de Rumpenheim. Hit tar resan ungefär en kvart om du kör via B43. Vi hjälper dig gärna med fler tips och råd inför din resa till Tyskland. Hör av dig till oss på Sixt redan idag om du vill hyra bil i Offenbach!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service