Biluthyrning
Offenburg
Fäll ihop
Tyskland // Offenburg
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Offenburg: Sixt biluthyrning online-bokning

Har du planer på att besöka Tyskland? Då kan du boka en passande hyrbil i Offenburg genom oss på Sixt. Vi tillhandahåller ett flertal olika bilkategorier för dig att välja mellan. Du hittar både personbilar, kombibilar, minibussar och lastbilar i vårt sortiment. Våra bilar passar både dig som tänker på din ekonomi och dig som vill kunna köra en bekväm och snabb lyxbil. Boka din hyrbil i Offenburg via vår hemsida så går det snabbt och smidigt att hämta upp den när du väl anländer på plats.

 
 • Offenburg

  Sixt Biluthyrning
  Freiburger Str. 20
  77652 Offenburg

  Må. - Fr.07:30 - 16:00
  Lö.08:00 - 12:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Sixt biluthyrning i Offenburg hjälper dig att anpassa bilen efter dina önskemål

Det finns mycket att både se och göra i Offenburg och förbundslandet Baden-Württemberg. Om du vill kunna ta del av så många sevärdheter som möjligt råder vi dig att använda våra tillvalstjänster. Du kan enkelt hyra en bil i Offenburg via vår hemsida och samtidigt lägga till extratjänster som passar just dina bilresor. En GPS är ett smart val, speciellt om du ska köra till platser långt bort från staden. Vill ni dela upp körningen under längre sträckor går det även bra att registrera en extra förare. Tänk på att vi inte kan reservera enskilda bilmodeller, endast en bil från den bokade bilkategorin. Vi försöker dock alltid se till att du får exakt den bil du bokade.

På upptäcktsfärd längs den franska gränsen

Offenburg och alla andra städer i denna del av Tyskland har en unik blandning av både fransk och tysk kultur. Du får på många sätt det bästa från bägge länder. Du kan hyra en bil i Offenburg och köra söderut för att komma till Freiburg, en härlig stad som varje år attraherar miljontals turister. Kör du norrut kommer du till vackra Baden-Baden och sedan till mysiga Karlsruhe. Att hyra en bil i Offenburg och köra längs med gränsen är en utmärkt plan då det finns hundratals vackra platser att utforska. Vi ger dig gärna fler tips när du anländer till vår biluthyrning i Offenburg!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service