Biluthyrning
Oldenburg
Fäll ihop
Tyskland // Oldenburg
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Oldenburg: Sixt biluthyrning online-bokning

Oldenburg i delstaten Niedersachsen är en vacker och gammal stad, fylld med spännande sevärdheter och aktiviteter. Om du vill hyra en bil i Oldenburg kan du med fördel vända dig till oss på Sixt. Vårt utbud av hyrbilar passar de flesta typer av vistelser. Det spelar ingen roll om du är här för att göra affärer eller för att äta god mat i mysiga restauranger. Med vår hjälp kan du hyra en bil i Oldenburg som tar dig till alla de platser du vill besöka. Vi har sportbilar, cabrioleter, 4x4-bilar och många andra lyxbilar. Vi har även bra ekonomibilar i form av sedaner, kombibilar, minibussar och lastbilar.

 
 • Oldenburg/Oldb. (Nieders.)
  Bremer Heerstrasse 267 A
  26135 Oldenburg

  Må. - Fr.08:00 - 16:00
  Lö.08:00 - 12:00
  Boka på detta kontoret

 • Oldenburg/Oldb. (Nieders.)

  Sixt Biluthyrning
  Bremer Heerstrasse 267 A
  26135 Oldenburg

  Må. - Fr.08:00 - 16:00
  Lö.08:00 - 12:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Vi på Sixt biluthyrning i Oldenburg önskar dig välkommen till Niedersachsen!

Att hämta ut en hyrbil i Oldenburg är enkelt, speciellt om du förbokar den hos oss via vår hemsida. Skriv in de datum som du behöver en praktisk bil och välj vilken kategori du föredrar. Tänk på att våra bilar har olika åldersgränser. Du kan hyra en bil i Oldenburg med åldersgränser från 18 upp till 25 år. Välj därefter vilka extratjänster du vill ha. Det är alltid smart att lägga till en GPS eftersom det blir enklare att hitta fram till destinationen. Du ser helt enkelt till att du tar vara på din tid i landet. Notera att vi inte har möjlighet att reservera specifika bilmodeller, men att du alltid får en likvärdig hyrbil i Oldenburg från samma bilgrupp.

Se mer av Tyskland genom att starta din resa hos Sixt biluthyrning i Oldenburg

Tyskland har något som passar alla, från affärsmännen som är här på jobbresa till familjen som vill njuta av semestern eller paret som vill ha en romantisk weekend för sig själva. Cirka två timmar med bil österut har du exempelvis Heide Park, en nöjespark för hela familjen. Eftersom vägen går genom storstaden Bremen kan du alltid passa på att kolla in stadens härliga stadskärna för en fika eller två. Det tar ungefär lika lång tid att köra till Hannover, trots att staden ligger längre bort. Det beror på den snabba och välanvända motorvägen. Njut av din resa fullt ut du också.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service