Biluthyrning
Osnabrück
Fäll ihop
Tyskland // Osnabrück
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Osnabrück: Sixt biluthyrning online-bokning

I nordvästra Tyskland, precis vid gränsen mellan delstaterna Niedersachsen och Nordrhein-Westfalen, hittar du den mysiga staden Osnabrück. Vi erbjuder ett flertal olika bilar som du kan välja mellan när du vill utforska staden och regionen. Du kan välja mellan praktiska personbilar, 4x4-bilar eller kombibilar. Vi har även större bilar som minibuss och lastbil. Vill du köra en bekväm lyxbil kan du alltid hyra en bil i Osnabrück från vårt utbud av sportbilar och cabrioleter. Vi har försökt samla bilar som passar alla typer av vistelser, oavsett om du besöker regionen i jobbet eller på semester.

 
 • Osnabrück
  Franz-Lenz-Str. 1-3
  49084 Osnabrück

  Må. - Fr.07:30 - 17:30
  Lö.08:00 - 12:00
  Sö.09:00 - 12:00
  Boka på detta kontoret

 • Osnabrück

  Sixt Biluthyrning
  Franz-Lenz-Str. 1-3
  49084 Osnabrück

  Må. - Fr.07:30 - 17:30
  Lö.08:00 - 12:00
  Sö.09:00 - 12:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Sixt biluthyrning i Osnabrück hjälper dig få ut mer av din resa i Tyskland

En av fördelarna med att hyra en bil i Osnabrück är närheten till tre stora motorvägar; A1, A30 och A33. Med hjälp av dessa kan du snabbt köra till de närliggande storstäderna. Vårt tips är att du bokar en hyrbil i Osnabrück via vår hemsida och samtidigt lägger till extratjänster. Välj det kontor i staden som passar dig bäst, ange vilken bilmodell du helst vill ha och lägg sedan till tjänster som GPS, bilbarnstol eller extra försäkring till bilen. Vi försöker alltid se till att du får exakt den hyrbil från Osnabrück som du förbokade, men kan inte reservera specifika bilmodeller. Däremot får du alltid en likvärdig bil från ditt val av fordonskategori. Notera att både bilutbudet och vårt utbud av extratjänster kan variera mellan våra kontor.

Börja din resa hos Sixt biluthyrning i Osnabrück

Oavsett vilket av våra kontor du väljer att boka från tar du dig sedan smidigt vidare till dina slutdestinationer. Genom att hyra en bil i Osnabrück kan du bland annat enkelt besöka stadens olika museum, dess djurpark och dess vackra katedral. Från Osnabrück kan du dessutom enkelt köra till storstäder som Bremen i norr, Hannover i öst och Düsseldorf i söder. Om du kör till Hannover så tipsar vi om att fortsätta lite längre österut för att komma till den historiska staden Goslar. Här finns den mäktiga stavkyrkan Gustav Adolf, en av flera sevärdheter att besöka i denna fina stad.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service