Biluthyrning
Passau
Fäll ihop
Tyskland // Passau
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Passau: Sixt biluthyrning online-bokning

Mitt i centrala Passau, intill floden Windorf-Passau i sydöstra Tyskland, kan du hitta oss på Sixt. Vår biluthyrning i Passau har ett centralt läge som gör det otroligt smidigt för dig att hämta ut en bra bil för din vistelse. Vi finns även alldeles intill järnvägsstationen Passau Hbf, vilket gör det smidigt för dig som anländer med tåg att hitta till oss. Med en egen hyrbil i Passau blir resan inte bara smidigare, det blir dessutom bekvämare att ta dig runt då du får med dig allt bagage och hela familjen. Välj bland våra populära och prisvärda person- och kombibilar från ekonomiklassen eller hyr en lyxbil från vårt premiumsegment. Vi tillhandahåller både sportbilar och cabrioleter. Vid behov finns även lastbilar och minibussar att hyra.

 
 • Passau
  Bahnhofstr. 40
  94032 Passau

  Må. - Fr.08:00 - 12:30
   13:30 - 17:00
  Lö.08:00 - 11:00
  Boka på detta kontoret

 • Passau

  Sixt Biluthyrning
  Bahnhofstr. 40
  94032 Passau

  Må. - Fr.08:00 - 12:30
   13:30 - 17:00
  Lö.08:00 - 11:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Njut av resan med en personlig hyrbil i Passau

Att hyra bil i Passau har stora fördelar. Dels är vägskicket i landet optimalt och det är enkelt att följa skyltarna, dessutom är avståndet till stora städer aldrig särskilt långt. Du kan exempelvis köra från vår biluthyrning i Passau till München på endast två timmar. Förenkla din resa genom att förhandsboka en passande bil redan idag via vår hemsida. Här har vi samlat alla våra tillvalstjänster i staden på ett och samma ställe. Du kan exempelvis välja att lägga till en navigator och bilbarnstol eller registrera en extra förare när du ska hyra bil i Passau. Vi bjuder på obegränsat med kilometer, bra att känna till om du vill köra till städer längre bort. På nätet ser du enkelt vilka fordonsgrupper som är tillgängliga under de datum du besöker staden. Kom bara ihåg att vi inte kan reservera specifika bilmodeller och att du behöver vara 21 år för att få hyra vissa av premiumbilarna.

Trevliga dagsutflykter till historiska byggnader

Precis som många andra städer i Tyskland finns det även i Passau mängder av historia att ta del av. Börja din vistelse i Passau med ett besök till Veste Oberhaus, en vacker gammal borg med tillhörande museum. Du kör hit på tio minuter via B12 i västlig riktning. För dig som vill sträcka på benen rekommenderas en dagsutflykt till Ilz, cirka 25 minuter norrut via B85. Här finns ett vackert naturområde där du både kan cykla och vandra. Här rinner även en vacker flod. Vill du se mer byggnader och känna historiens vingslag? Kör i så fall till St. Stephen's Cathedral, en vacker katedral belägen endast ett par minuters körsträcka från vårt kontor. Få ut mer av din resa genom att hyra bil i Passau. Välkommen till oss på Sixt!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service