Biluthyrning
Pforzheim
Fäll ihop
Tyskland // Pforzheim
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Pforzheim: Sixt biluthyrning online-bokning

Ska du besöka den vackra staden Pforzheim? Vill du kunna köra till alla dina destinationer på ett snabbt och säkert sätt? Då kan du vända dig till oss på Sixt för att hyra en bil i Pforzheim. Vi erbjuder ett flertal olika bilkategorier. Vi har bland annat sedaner, herrgårdsvagnar, minibussar och lastbilar i både ekonomi- och lyxbilsklass. Välj den bilgrupp som passar dig bäst och kom in till vår biluthyrning i Pforzheim så kan du snabbt köra vidare till alla dina destinationer.

 
 • Pforzheim

  Sixt Biluthyrning
  Karlsruher Str. 22
  75179 Pforzheim

  Må. - Fr.08:00 - 16:00
  Lö.08:00 - 11:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Varmt välkommen till Sixt biluthyrning i Pforzheim

Oavsett om du är här för att göra affärer, för att ta del av sevärdheterna eller bara för att koppla av och njuta av Tysklands natur kan du besöka vårt kontor för att hämta ut en passande bil. Du kan hyra en bil i Pforzheim på flera sätt, bland annat genom att förboka den på nätet. När du bokar online kan du även passa på att lägga till extratjänster. Boka en hyrbil i Pforzheim som du utrustar med GPS, perfekt för dig som inte känner till området så väl och som vill kunna ta dig fram snabbt och smidigt. Det är alltid värt att nämna att vi inte garanterar enskilda bilmodeller. Däremot reserverar vi alltid en likvärdig hyrbil från Pforzheim från den kategori som du förbokat, självklart utrustad med alla dina valda extratjänster.

Flexibelt bilburen genom en vacker del av Tyskland

Pforzheim ligger nästan mitt i delstaten Baden-Württemberg i sydvästra Tyskland. Inte alltför långt från staden hittar du floden Rhein, även kallad Rhen. Du kan alltid börja med att utforska sevärdheterna i Pforzheim för att sedan köra västerut till Rhen och till alla de härliga städer som går att hitta längs med den långa floden. Kör du söderut längs med floden kommer du till nöjesparken Europa Park, perfekt för familjer som är på besök. Kör du österut från staden kommer du till Stuttgart, en storstad fylld med roliga aktiviteter och spännande historia. Genom att hyra en bil i Pforzheim kan du ta del av allt det här och mycket mer. Välkommen!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service