Biluthyrning
Potsdam
Fäll ihop
Tyskland // Potsdam
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Potsdam: Sixt biluthyrning online-bokning

Dags för en resa till Potsdam, Tyskland? En enkel och smart semesterlösning är att reservera en bil som du hämtar upp direkt efter din ankomst till Potsdam. Våra Sixt uthyrningskontor finns på en rad platser i runt om i staden. Om du anländer med tåg kan du till exempel hämta upp din bil direkt i anslutning till tågstationen.

 
 • Potsdam
  August-Bebel-Str. 79
  14482 Potsdam-Babelsberg

  Må. - Fr.08:00 - 18:00
  Lö.08:00 - 12:00
  Boka på detta kontoret

 • Potsdam

  Sixt Biluthyrning
  August-Bebel-Str. 79
  14482 Potsdam-Babelsberg

  Må. - Fr.08:00 - 18:00
  Lö.08:00 - 12:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Sixt biluthyrning i Potsdam

Det finns naturligtvis även möjligheten att välja mellan en rad olika modeller på Sixt biluthyrning i Potsdam. Att hyra bil i Potsdam ger dig som förare massor av alternativ. Färdas enkelt och bekvämt i en 4x4, cabriolet eller en minibuss. Här kan du även reservera en lyxbil men bilar i alla ekonomi klasser erbjuds. Det går även bra att göra en rad olika typer av tilläggstjänster på vår biluthyrning i Potsdam.

Enkel och smidig biluthyrning Potsdam

Här på Sixt ser vi naturligtvis till att du som är resenär snabbt kan påbörja din bilresa i Potsdam. Du hämtar upp bilnycklarna till din hyrbil snabbt och bekvämt på vårt hyrkontor och sen är du redo att starta din resa. I Potsdam finns mycket spännande att se och uppleva. Sanssouciparken med sina många vackra slott och byggnader är stadens främsta sevärdhet. Även Schloss Cecilienhof, Holläendisches Viertel och Brandenburger Gate är ett måste att se under ett besök i staden. För att hyra bil i Potsdam besöker du vår webbokning eller hör av dig till oss på telefon. När du bokar en hyrbil i Potsdam kan du alltid hitta en modell fordonsmodell anpassad utifrån din önskemål på bekvämlighet. En hyrbil från Potsdam ger dig stor valfrihet att lägga upp resan i regionen och Tyskland precis så som du önskar. Har du några frågor om att hyra bil Potsdam? Varmt välkommen att höra av dig till oss!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service