Biluthyrning
Pullach
Fäll ihop
Tyskland // Pullach
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Pullach: Sixt biluthyrning online-bokning

Kom till Sixt Biluthyrning i Pullach om du på ett snabbt och smidigt sätt behöver hämta ut en bil söder om München. Hos oss finns flera fordonskategorier att välja mellan. Vi erbjuder välkända bilmärken som BMW, Mercedes-Benz och Audi. Du kan hyra en bil i Pullach som passar just dina behov. Är du här på semester? Då kan du välja en sportbil eller cabriolet. Behöver du en stark och rymlig bil? Vi har 4x4-fordon och kombibilar att erbjuda. Behöver du tänka på din ekonomi under resan? Välj en prisvärd personbil, det finns många alternativ och storlekar.

 
 • München Pullach

  Sixt Biluthyrning
  Zugspitzstr. 1
  82049 Pullach i. Isartal

  Må. - Fr.08:00 - 16:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Hos Sixt Biluthyrning i Pullach kan du anpassa hyrbilen

Det finns många fördelar med att hyra bil i Pullach. Eftersom kontoret ligger utanför München så slipper du den stressiga innerstadstrafiken. Dessutom kan du hyra bil i Pullach med praktiska tillvalstjänster. Du kan ange att du föredrar automatväxlad bil, lägga till en eller flera bilbarnstolar, registrera en extra förare och mycket mer. Till många av våra bilar bjuder vi på fria mil, i vissa fall obegränsat antal. På så sätt blir det lättare för dig att utforska denna vackra del av Tyskland. När du bokar din hyrbil i Pullach, notera att vi endast kan garantera en bil från den valda fordonskategorin. Modell väljer du bland utbudet på plats.

Utgå från lilla Pullach och utforska den stora delstaten Bayern

Pullach är en liten stad med knappt 10.000 invånare. Planerar du att utforska främst sevärdheter norr om den närliggande storstaden München? Då är Pullach en utmärkt bas att utgå från. Du kan till exempel hämta ut en hyrbil i Pullach och köra till Starnberg, vackert belägen precis vid Starnbergsjön. Ett tips är att köra mot Feldafing, kustvägen är vacker att se, och väl på plats kan du utforska Roseninsel. Här hade den bayerske kungen Ludwig II en sommarvilla som idag är öppen för allmänheten. Fortsätt söderut för att nå speciella Buchheim Museum der Phantasie, en lite ovanlig men intressant turistdestination. Hur du än vill lägga upp din resa i Tyskland kan du räkna med att vi på Sixt hjälper dig. Välkommen in till oss när du behöver en passande bil.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service