Biluthyrning
Ratingen
Fäll ihop
Tyskland // Ratingen
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Ratingen: Sixt biluthyrning online-bokning

Så du har bestämt dig för att besöka Tyskland? Detta vackra land är perfekt att utforska med en egen bil. Vi på Sixt erbjuder flera olika typer av bilar som du kan välja mellan. Använd vår hemsida för att hyra en bil i Ratingen på ett smidigt sätt. Du kan välja mellan många olika bilar inom både ekonomi- och premiumklassen. Vi har personbilar, kombibilar, minibussar och lastbilar. Genom oss kan du enkelt hyra en bil i Ratingen för att ta del av staden och regionens sevärdheter.

 
 • Ratingen
  Kaiserswerther Str. 113
  40880 Ratingen

  Må. - Fr.07:00 - 16:30
  Lö.08:00 - 12:00
  Sö.09:00 - 12:00
  Helgdag09:00 - 12:00
  Boka på detta kontoret

 • Ratingen

  Sixt Biluthyrning
  Kaiserswerther Str. 113
  40880 Ratingen

  Må. - Fr.07:00 - 16:30
  Lö.08:00 - 12:00
  Sö.09:00 - 12:00
  Helgdag09:00 - 12:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Sixt biluthyrning i Ratingen önskar dig varmt välkommen

Det är guld värt att kunna utforska den vackra delstaten Nordrhein-Westfalen i västra Tyskland på egen hand. När du hämtar ut en hyrbil i Ratingen ger du dig själv riktigt bra förutsättningar för att få till en resa som du aldrig kommer att glömma. Vårt tips är att du använder hemsidan för att både boka bil och extratjänster. Med hjälp av tillvalstjänster som GPS, bilbarnstol eller en extra registrerad förare kan du snabbt och lätt hitta till alla vackra platser och sevärdheter i denna del av landet. Även om vi inte kan garantera att du får en specifik hyrbilsmodell från Ratingen så ser vi alltid till att du får en motsvarande bil från den kategori du bokar.

Kör vidare till andra storstäder från vår biluthyrning i Ratingen

Ratingen ligger väl placerat mellan de fyra storstäderna Duisburg, Essen, Wuppertal och Düsseldorf. Du har nära till motorvägen och kan enkelt köra till andra populära städer lite längre bort, exempelvis Köln, Bonn och Dortmund. Vårt tips är att du kör längs med floden Rhen, antingen norrut eller söderut, för att upptäcka alla småbyar och småstäder som gömmer sig här. Börja din vistelse med att hyra en bil i Ratingen hos oss på Sixt!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service