Biluthyrning
Rendsburg-Büdelsdorf
Fäll ihop
Tyskland // Rendsburg-Büdelsdorf
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Rendsburg-Büdelsdorf: Sixt biluthyrning online-bokning

Om du planerar att hyra en bil i Rendsburg-Büdelsdorf kan du vända dig till oss på Sixt. Hos oss kan du välja mellan flera bilkategorier via vår hemsida; från lyxbil, personbil, kombibil och minibuss till lastbil för dig som behöver mycket lastutrymme. Genom att boka bilen online kan du även lägga till extratjänster. Hos oss kan du hyra en bil i Rendsburg-Büdelsdorf som passar både dina behov och din ekonomi. Vi erbjuder även bilar till förare under 25 år.

 
 • Rendsburg-Buedelsdorf
  Hollerstr. 78
  24782 Büdelsdorf

  Må. - Fr.08:00 - 16:00
  Lö.09:00 - 11:30
  Boka på detta kontoret

 • Rendsburg-Buedelsdorf

  Sixt Biluthyrning
  Hollerstr. 78
  24782 Büdelsdorf

  Må. - Fr.08:00 - 16:00
  Lö.09:00 - 11:30

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Sixt biluthyrning i Rendsburg-Büdelsdorf har det du behöver för din vistelse

Rendsburg och Büdelsdorf ligger i förbundslandet Schleswig-Holstein, högt uppe i norra Tyskland. Om du vill hyra bil i Rendsburg-Büdelsdorf som passar just din planerade bilresa bör du kolla in våra extratjänster. Med hjälp av dessa kan du lägga till GPS, registrera en extra förare eller på något annat sätt se till att din resa blir bekväm, smidig och säker. När du ska boka en hyrbil i Rendsburg-Büdelsdorf, notera att vi bara kan garantera att du får en av bilarna från den valda bilkategorin och att vi inte kan reservera specifika bilmodeller. Du får däremot alltid en likvärdig bil utrustad med alla dina valda extratjänster.

Njut av norra Tyskland med hjälp av en hyrbil från Rendsburg-Büdelsdorf

När du väl har hämtat ut en bil från vår biluthyrning i Rendsburg-Büdelsdorf har du alla möjligheter att upptäcka regionens alla vackra sevärdheter och intressanta platser. En kort biltur österut gör att du hamnar i storstaden Kiel. Du kan fortsätta söderut för att komma till Neumünster, Bad Bramstedt och så småningom Hamburg. Du kan även köra längs med östkusten för att komma till de härliga kuststäderna med sina vackra stränder. Eller så kanske du kör till en helt annan plats, exempelvis den vackra ön Sylt i den nordvästra delen av regionen. Valet är ditt!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service