Biluthyrning
Rosenheim
Fäll ihop
Tyskland // Rosenheim
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Rosenheim: Sixt biluthyrning online-bokning

En av de sydligaste städerna i Tyskland är Rosenheim. Det är en mysig stad, full med trevliga restauranger och kaféer. Om du vill ta del av alla sevärdheter staden bjuder på kan du hyra en bil i Rosenheim hos oss på Sixt. Vi har bilar från både ekonomi- och lyxbilsklasser. Du kan hyra en bil i Rosenheim från kategorier som sedan, herrgårdsvagn, cabriolet, fyrhjulsdriven bil, sportbil, minibuss och lastbil. Dessutom erbjuder vi återlämning dygnet runt. Från vissa kontor i staden kan du till och med hämta ut en bil när som helst under dygnet.

 
 • Rosenheim Tågstation

  Sixt Biluthyrning
  Südtiroler Platz 1
  83022 Rosenheim

  Må. - Fr.08:00 - 17:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

 • Rosenheim

  Sixt Biluthyrning
  Isarstr. 1d
  83026 Rosenheim

  Må. - Fr.07:00 - 20:00
  Lö. - Sö.07:00 - 14:00

  Dygnet runt upphämtning
  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Njut av bilutflykter i södra Tyskland med Sixt biluthyrning i Rosenheim

Hos oss kan du inte bara hämta ut en passande hyrbil i Rosenheim, du kan även lägga till extratjänster som hjälper dig med dina resor i landet. Ska du köra till andra städer inom regionen Bayern, exempelvis München eller Regensburg, kan du behöva en GPS. Passa även på att registrera en extra förare om du ska hyra en bil i Rosenheim med en partner eller vän. Att dela på körandet gör bilfärderna både enklare och roligare. Notera gärna att vi inte kan lägga undan en specifik hyrbilsmodell i Rosenheim vid bokning. Dock kan vi alltid se till att du får en bil från den bokade fordonskategorin och att den kommer utrustad med alla dina valda tillvalstjänster.

Varmt välkommen till vår biluthyrning i Rosenheim

Rosenheim är en vacker stad, perfekt för den som söker lite avkoppling från storstaden. Här finns gott om vacker natur, speciellt om du kör till något av de skogsområden som finns längst med floden Inn. Öster om staden hittar du även Südufer des Simssees, ett naturreservat precis vid en sjö. Fortsätt österut för att komma till en ännu större sjö, Chiemsee. Detta område är vida känt för sin naturliga skönhet och det finns även flera mindre öar att försöka ta sig till på sjön, bland annat ön Fraueninsel, där nunnor brygger en speciell klosterlikör.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service