Biluthyrning
Saalfeld
Fäll ihop
Tyskland // Saalfeld
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Saalfeld: Sixt biluthyrning online-bokning

Saalfeld är en vacker stad i centrala Tyskland som genomkorsas av floden Saale. Om du vill hyra en bil i Saalfeld för att ta del av sevärdheterna och naturen i förbundslandet Thüringen kan du besöka oss på Sixt. Faktum är att du kan förbereda din bilburna resa redan idag genom att boka en hyrbil i Saalfeld på nätet. Vi har allt från ekonomi- till lyxbilar. Vår fordonsflotta består av bilar från kategorier som sportbil, cabriolet och 4x4, samt personbil, kombibil, minibuss och lastbil.

 
 • Saalfeld
  Mittlerer Watzenbach 8 b
  07318 Saalfeld/Saale

  Må. - Fr.08:00 - 18:00
  Lö.08:00 - 12:00
  Boka på detta kontoret

 • Saalfeld

  Sixt Biluthyrning
  Mittlerer Watzenbach 8 b
  07318 Saalfeld/Saale

  Må. - Fr.08:00 - 18:00
  Lö.08:00 - 12:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Låt oss på Sixt biluthyrning i Saalfeld hjälpa dig anpassa din bil efter dina behov

När du ska hyra en bil i Saalfeld kan du använda vår hemsida för att kolla igenom vårt utbud och välja den bilkategori som passar dig bäst. Är du här med hela familjen kanske en stor kombibil eller SUV passar bättre än en liten citybil. Tänk på att bilarna har olika åldersgränser, från 18 år upp till 25 år. När du har valt vilken hyrbil från Saalfeld du vill ha kan du även lägga till tillvalstjänster. GPS, bilbarnstol och extra försäkring är bara tre exempel på våra tillval. Vi kan tyvärr inte garantera att du får en specifik bilmodell från vår biluthyrning i Saalfeld, endast att en av bilarna från vald bilgrupp finns tillgänglig. Vi ser dock alltid till att du får dina valda extratjänster applicerade till den bil du hämtar ut.

Utforska en mysig stad fylld med historiska byggnader

Genom att hyra en bil i Saalfeld kan du ta del av stadens historia och kultur. Staden var tidigare känd för sina silvergruvor och har idag flera spektakulära grottor att visa upp, bland annat den välkända fegrottan. Även inne i staden går det att hitta gamla byggnader, mysiga gator, trevliga restauranger och kaféer och mycket mer. Om du gillar att vandra kanske du känner till den legendariska vandringsleden Rennsteig som sträcker sig från Blankenstein till Hörschel. Du kan enkelt nå vandringsleden från Saalfeld och njuta av en av de vackraste vandringarna i Tyskland. Kom in till oss på Sixt så hjälper vi dig gärna med fler tips.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service