Biluthyrning
Schleswig
Fäll ihop
Tyskland // Schleswig
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Schleswig: Sixt biluthyrning online-bokning

Har du bestämt dig för att utforska Tyskland? Då är du välkommen att börja din resa hos vår biluthyrning i Schleswig, högst upp i den norra delen av landet. Från vårt kontor kan du välja mellan flera olika typer av bilar som kan passa just din vistelse, oavsett vilken ekonomi du har. Vi har både personbilar, kombibilar, 4x4-bilar, minibussar och lastbilar i vårt utbud. Vill du köra ett ännu mer bekvämt fordon? Varför inte hyra en bil i Schleswig från vårt utbud av sportbilar och cabrioleter? Boka på hemsidan så ser du exakt vilka fordon som är lediga.

 
 • Schleswig

  Sixt Biluthyrning
  Marie-Curie-Str. 2
  24837 Schleswig

  Må. - Fr.08:00 - 17:00
  Lö.09:00 - 12:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Sixt biluthyrning i Schleswig förenklar dina bilresor med hjälp av extratjänster

En av flera fördelar med att hyra en bil i Schleswig via oss på Sixt är att du kan lägga till passande extratjänster. Är du exempelvis här med en partner som också kan köra så är du välkommen att registrera en extra förare. När du ska hyra en bil i Schleswig är det bra att notera våra åldersgränser. Olika bilmodeller har olika åldersgränser, från 18 år upp till 25 år. Dessa gäller även för extraförarna. Du kan även boka en hyrbil i Schleswig som du utrustar med andra passande extratjänster. Tyvärr kan vi inte garantera att du får en specifik bilmodell, men vi ser alltid till att du får alla dina bokade extratjänster applicerade till en bil från den valda bilgruppen.

Börja ditt äventyr i Tyskland med en hyrbil från Schleswig

En av fördelarna med att hämta ut en bil från vårt kontor i staden är dess läge i landet. Denna region är den allra nordligaste, precis vid gränsen till Danmark. Härifrån kan du köra till storstäder som Kiel, Lübeck, Hamburg och vidare till resten av landets populära storstäder. Under resans gång kommer du garanterat att upptäcka mysiga småbyar, fantastisk natur och ett flertal roliga sevärdheter. Vi på Sixt ser fram emot att få hjälpa dig ta del av detta vackra land.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service