Biluthyrning
Schweinfurt
Fäll ihop
Tyskland // Schweinfurt
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Schweinfurt: Sixt biluthyrning online-bokning

Schweinfurt är en industristad som ligger nästan exakt i mitten av Tyskland, i den norra delen av förbundslandet Bayern. Vårt kontor i staden gör det möjligt för dig att utforska regionens sevärdheter på egen hand. Är du här i affärer kan du enkelt hyra en bil i Schweinfurt som passar just dig. Vi erbjuder bilar som passar allas ekonomi och reskassa, från lyxbil till praktisk personbil. Förutom personbilar har vi även kombibilar, minibussar och lastbilar. Välkommen in till oss!

 
 • Schweinfurt Centralstation
  Hauptbahnhofstr. 11
  97424 Schweinfurt

  Må. - Fr.07:30 - 14:00
  Lö.08:00 - 10:00
  Boka på detta kontoret

 • Schweinfurt Centralstation

  Sixt Biluthyrning
  Hauptbahnhofstr. 11
  97424 Schweinfurt

  Må. - Fr.07:30 - 14:00
  Lö.08:00 - 10:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Låt Sixt biluthyrning i Schweinfurt se till att dina bilresor blir säkra och smidiga

När du ska hyra en bil i Schweinfurt kan det vara bra att även lägga till extratjänster, speciellt om du planerar att köra till städer och sevärdheter utanför stadens gränser. Ett tips är att du förbokar din bil online och samtidigt passar på att lägga till extratjänster. Att lägga till en GPS till din hyrbil från Schweinfurt är en bra idé, speciellt om du vill kunna få ut så mycket som möjligt av din vistelse. Vi ser alltid till att du får dina valda extratjänster men tyvärr kan vi inte garantera enskilda bilmodeller. Däremot kan du alltid hämta ut en likvärdig hyrbil från Schweinfurt som tillhör samma fordonskategori som du bokat.

Njut av din vistelse genom att hyra en bil i Schweinfurt från Sixt

Det är när du har hämtat ut din bil som det riktiga äventyret börjar. Staden Schweinfurt ligger nästan precis mellan Frankfurt och Nürnberg, två storstäder som är väl värda ett besök. Du kan även köra söderut mot Würzburg och vidare till Stuttgart. Oavsett vart du kör kommer du att få se vacker natur, historiska platser och otaliga sevärdheter. Varmt välkommen in till vår biluthyrning i Schweinfurt, vi ser fram emot att få hjälpa dig med din resa i Tyskland.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service