Biluthyrning
Schwerin
Fäll ihop
Tyskland // Schwerin
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Schwerin: Sixt biluthyrning online-bokning

Ska du besöka Schwerin, huvudstaden i den tyska delstaten Mecklenburg-Vorpommern? Då är du välkommen in till oss på Sixt. Vi har biluthyrning i Schwerin både inne i centrum men också vid flygplatsen Parchim International Airport, belägen cirka en timme från centrum. Besök oss när du vill ha en lämplig hyrbil i Schwerin. Välj det kontor som passar dig bäst. Vi tillhandahåller både lyxiga bilar som sportbilar och cabrioleter, men även bilgrupper för dig som vill tänka på ekonomin, exempelvis person- och kombibilar. Kom även ihåg att vi har 4x4-fordon och minibussar. Varmt välkommen till Tyskland och till vår biluthyrning i Schwerin!

 
 • Schwerin

  Sixt Biluthyrning
  Pampower Str. 5a
  19061 Schwerin

  Må. - Fr.07:00 - 18:00
  Lö.08:00 - 12:00
  Sö.09:00 - 12:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

 • Schwerin Centralstation

  Sixt Biluthyrning
  Grunthalplatz 3-4
  19053 Schwerin

  Må. - Fr.07:30 - 14:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

 • Wismar

  Sixt Biluthyrning
  Flinkerskoppel 3
  23970 Wismar

  Må. - Fr.08:00 - 17:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Besök vår hemsida när du vill hyra bil i Schwerin

Eftersom du redan befinner dig inne på vår hemsida kan du enkelt hyra bil i Schwerin här och nu. Vår lättnavigerade bokningssida gör det möjligt att boka ett fordon på bara några minuter. Notera dock att du endast reserverar en bilkategori, inte en specifik bilmodell. När du valt ut en passande kategori kan du skräddarsy din hyrbil i Schwerin utefter dina behov genom att lägga till extratjänster. Dessa har vi samlat för att underlätta för våra kunder och tillgodose olika önskemål. Vissa vill dela upp körningen mellan en vän eller partner, då kan du registrera en extra förare. Andra vill komma fram smidigt och lätt, då kan en navigator vara passande. Tillvalen varierar ibland mellan kontoren, likaså ålderskraven mellan bilgrupperna.

Genom att hyra bil i Schwerin kan du utforska staden med omnejd

Vad är väl bättre än en riktigt mysig bilsemester? Kanske åker du helt ensam, med familjen eller i jobbet? Schwerin är en otroligt vacker stad, belägen precis vid vattnet. Här finns många sjöar, vackra skogsområden och fantastisk arkitektur. Ta gärna del av stadens historia genom att besöka några historiska byggnader, exempelvis Schwerin slott. Här känns det lite som att kliva in i ett drömlandskap. Du tar dig hit via Knaudstrasse/B104 och Werderstrasse. Slottet ligger otroligt vackert beläget ute på en liten ö, cirka 10 minuter från vårt kontor i staden. Trevlig semester i Tyskland önskar vi på Sixt!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service