Biluthyrning
Siegburg
Fäll ihop
Tyskland // Siegburg
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Siegburg: Sixt biluthyrning online-bokning

Det finns många bra anledningar till att besöka Tyskland. Detta historiska land är fyllt till bristningsgränsen med vacker natur och roliga aktiviteter. Genom att hyra en bil i Siegburg kan du ta del av det fantastiska förbundslandet Nordrhein-Westfalen och alla dess sevärdheter. Vi erbjuder bilar för alla plånböcker, oavsett om du söker en ekonomi- eller lyxbil. Välj om du vill hyra en bil i Siegburg från kategorier som sportbil och cabriolet, person- och kombibil, 4x4-bilar eller lastbilar och minibussar. Vi har bilar som passar för både jobbresor och semestern.

 
 • Siegburg
  Mahrstr. 6
  53721 Siegburg

  Må. - Fr.07:00 - 18:00
  Lö.08:00 - 12:00
  Sö.09:00 - 11:00
  Helgdag09:00 - 11:00
  Boka på detta kontoret

 • Siegburg

  Sixt Biluthyrning
  Mahrstr. 6
  53721 Siegburg

  Må. - Fr.07:00 - 18:00
  Lö.08:00 - 12:00
  Sö.09:00 - 11:00
  Helgdag09:00 - 11:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Låt Sixt biluthyrning i Siegburg hjälpa dig med din vistelse i Tyskland

Vi kan inte bara erbjuda ett stort utbud av bilar från flera bilkategorier. När du förbokar en hyrbil i Siegburg via vår hemsida kan du även lägga till extratjänster. Använd hemsidan för att registrera en extra förare, eller för att utrusta bilen med en GPS eller en bekväm bilbarnstol. Vi bjuder på ett obegränsat antal mil som du kan använda för att utforska regionen. Vänligen notera att vi inte kan garantera specifika hyrbilsmodeller i Siegburg, men att vi alltid reserverar en likvärdig bil från samma bilgrupp.

Njut av vacker arkitektur, mysiga stadskärnor och roliga nöjesparker

Genom att hyra en bil Siegburg kan du köra till närliggande storstäder som Bonn och Köln på runt 30 minuter. Här finns det goda möjligheter till bra shopping, plus att bägge städer har flera historiska byggnader och vackra platser att besöka. Cirka 40 minuter väster om Siegburg hittar du Phantasialand, en trevlig nöjespark som är väl värd ett besök om du reser med familjen. Vi ger dig gärna fler tips när du anländer till vår biluthyrning i Siegburg. Välkommen in till oss på Sixt!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service