Biluthyrning
Singen
Fäll ihop
Tyskland // Singen
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Singen: Sixt biluthyrning online-bokning

En av Tyskland allra sydligaste städer är Singen. Denna stad, som ligger precis vid gränsen till Schweiz, passar utmärkt att använda som utgångspunkt om du ska utforska förbundslandet Baden-Württemberg. Förboka en hyrbil i Singen genom oss på Sixt. Vi erbjuder bilar som passar allas ekonomi, oavsett om du söker en budgetbil eller en riktig lyxbil. Vi har personbilar, kombibilar, sportbilar, 4x4-bilar, minibussar, cabrioleter och lastbilar. Boka online och hämta ut bilen hos vår biluthyrning i Singen på ett snabbt och smidigt sätt.

 
 • Singen
  Marie-Curie-Str. 1
  78224 Singen

  Må. - Fr.08:00 - 12:30
   13:30 - 18:00
  Lö.09:00 - 11:00
  Boka på detta kontoret

 • Singen

  Sixt Biluthyrning
  Marie-Curie-Str. 1
  78224 Singen

  Må. - Fr.08:00 - 12:30
   13:30 - 18:00
  Lö.09:00 - 11:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Med en hyrbil från Singen kan du utforska hela Baden-Württemberg

Att hyra en bil i Singen är enkelt när du använder vår hemsida. Här kan du snabbt se vilka bilmodeller som är tillgängliga och du kan dessutom samtidigt lägga till extratjänster. Planerar du att utforska de olika sevärdheterna i detta område kan du med fördel lägga till en GPS. På så sätt kan du få ut så mycket som möjligt av din tid i Tyskland. Du kan även välja andra extratjänster när du ska hyra en bil i Singen. Notera att vi inte kan garantera enskilda bilmodeller. Däremot hämtar du alltid ut en likvärdig bil från samma fordonskategori. Vi ser alltid till att du får dina valda extratjänster när du ska hyra en bil i Singen.

Besök historiska slott och njut av fantastiska vyer

Från vår biluthyrning i Singen kan du snabbt köra iväg till olika destinationer i närområdet. Ett tips är att köra till Festung Hohentwiel, de vackra slottsruinerna strax väster om staden. Med sitt läge på toppen av en slocknad vulkan är det en sevärdhet man absolut inte får missa. Från Singen kan du enkelt köra vidare in i landet. I norr hittar du Stuttgart och vägen dit är kantad av ett flertal mysiga småstäder. Du kan även köra österut längs med gränsen för att ta del av unik matkultur och fina landskap. Vi på Sixt hjälper dig gärna få ut så mycket som möjligt av din resa här. Välkommen!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service