Biluthyrning
Soest
Fäll ihop
Tyskland // Soest
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Soest: Sixt biluthyrning online-bokning

Mellan storstäderna Dortmund och Paderborn hittar du Soest. Planerar du att besöka denna del av Tyskland och vill kunna hyra en bil i Soest så har du kommit rätt. Genom oss på Sixt kan du nämligen hitta flera bilkategorier och praktiska extratjänster. Börja med att boka en hyrbil i Soest via vår hemsida redan idag. Välj bland bilar från kategorier som 4x4, kombibil och personbil. Vi har även minibussar, sportbilar och cabrioleter samt lastbilar. Vi tillhandahåller med andra ord både budget- och lyxbilar.

 
 • Soest

  Sixt Biluthyrning
  Overweg 19
  59494 Soest

  Må. - Fr.08:00 - 17:00
  Lö.08:00 - 11:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Sixt biluthyrning i Soest har bilar som passar just din ekonomi

Du märker snabbt att vi har ett stort utbud av bilar för dig att välja mellan. När du ska välja en hyrbil i Soest är det bra att lägga märke till åldersgränserna, dessa skiljer sig från 18 år upp till 25 år. Notera även att vi inte garanterar att du får en specifik bil utan bara att du får en bil från den bokade bilgruppen. När du har angett vilken bilkategori du är intresserad av kan du lägga till extratjänster. Vi ser alltid till att du får dina valda tjänster till bilen du hämtar ut. Om du ska hyra en bil i Soest för att ta del av stadens och regionens sevärdheter så rekommenderar vi att du åtminstone väljer en GPS. Detta förenklar dina bilresor avsevärt. Du har även många andra extratjänster att välja mellan.

Få ut mesta möjliga av din bilresa i Tyskland genom att hyra en bil i Soest

Förutom just Paderborn och Hamburg har du även nära till vackra Warstein och dess välkända ölbryggeri och grotta. Du kan även ta dig till Arnsberg. Här finns både nöjespark, djurpark och andra roliga destinationer som är populära bland barn. Vill du njuta av storstadens utbud av både shopping och restauranger rekommenderar vi att du tar motorvägen till Hamburg. Kom in till vår biluthyrning i Soest så ger vi dig gärna fler tips på sevärdheter i regionen.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service