Biluthyrning
Solingen
Fäll ihop
Tyskland // Solingen
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Solingen: Sixt biluthyrning online-bokning

Välkommen till området Bergisches Land och staden Solingen. Om du vill kunna hyra en bil i Solingen står vi på Sixt redo att hjälpa dig. Både Bergisches Land och Solingen är en del av delstaten Nordrhein-Westfalen i västra Tyskland. Vårt kontor i staden har en fordonsflotta som består av bilkategorier som personbil, kombibil, minibuss och lastbil. Vill du hellre köra en lyxbil kan du välja en hyrbil i Solingen från kategorierna sportbil, cabriolet och 4x4. Våra bilar passar de flesta resenärers ekonomi och behov.

 
 • Solingen

  Sixt Biluthyrning
  Wuppertaler Str. 126
  42653 Solingen

  Må. - Fr.08:00 - 16:30
  Lö.09:00 - 12:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Förenkla din vistelse genom att hyra en bil i Solingen

Gör det enkelt för dig själv genom att förboka en hyrbil i Solingen via vår hemsida. Du kan inte bara se vilka bilar vi har, du kan även lägga till extratjänster som gör dina bilresor i Tyskland bekvämare. Om du är här med hela familjen rekommenderar vi att du väljer en passande bil som du utrustar med GPS, bilbarnstol och en extra registrerad förare. Din bilsemester blir både säkrare och smidigare med dessa tillval. När du ska hyra bil i Solingen via vår hemsida kan det hända att den önskade bilmodellen inte finns tillgänglig när du anländer. Däremot reserverar vi alltid en likvärdig bil från samma bilgrupp, utrustad med alla dina extraval. Oavsett vilken bil du hämtar ut så bjuder vi på en obegränsad körsträcka när du väljer att boka ett fordon hos vår biluthyrning i Solingen.

Utforska knivarnas och saxarnas stad innan du kör vidare till andra sevärdheter

Solingen har sedan medeltiden varit känd för sitt smide. Det som tidigare handlade om svärd och rustningar har bytts ut till knivar och saxar. Staden bjuder dock på mer än bara högkvalitativa och supervassa eggar. Du kan enkelt köra från Sixt biluthyrning i Solingen till stadens slott eller grannstäderna Wuppertal och Remscheid. Missa för all del inte Deutsches Klingenmuseum. Här visas många av stadens historiska svärd och stålprodukter upp.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service