Biluthyrning
Stralsund
Fäll ihop
Tyskland // Stralsund
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Stralsund: Sixt biluthyrning online-bokning

Högt uppe i nordöstra Tyskland hittar du Stralsund, en hamnstad vid Östersjöns kust. Det är en utmärkt startpunkt för dig som planerar att utforska delstaten Mecklenburg-Vorpommern och alla dess sevärdheter. Hos oss på Sixt kan du hyra en bil i Stralsund som passar din vistelse perfekt. Vi har nämligen bilar som tillhör flera kategorier, från personbil, kombibil och 4x4-bil till sportbil, cabriolet och andra typer av lyxbilar. Du kan även hyra minibuss och lastbil, perfekt för dig som behöver en lite större bil. Välkommen att hämta ut en passande bil från vår biluthyrning i Stralsund.

 
 • Stralsund

  Sixt Biluthyrning
  Rostocker Chaussee 28
  18437 Stralsund

  Må. - Fr.08:00 - 18:00
  Lö.08:00 - 12:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Med Sixt biluthyrning i Stralsund kan du enkelt anpassa din bil

Det finns flera fördelar med att hyra en bil i Stralsund. En av dessa är att du kan förboka din bil via vår hemsida och samtidigt lägga till extratjänster. När du bokar online ser du direkt vilka bilar som är tillgängliga under dina resedatum. När du ska hyra bil i Stralsund kan du dessutom både hämta upp och återlämna bilen dygnet runt. Välj bland extratjänster som bilbarnstol, ett utökat försäkringspaket eller en GPS. Det går även bra att registrera en extra förare om ni vill dela upp körningen under längre sträckor. Notera vänligen att vi bara kan garantera att du får bil från den valda bilgruppen som du bokar, inte att du får en specifik bilmodell.

Njut av vackra stadskärnor och fin natur

Med en hyrbil i Stralsund kan du ta del av både den vackra stadskärnan samt flera andra sevärdheter i regionen. Ett tips är att köra västerut för att komma till storstaden Rostock. Du kan även fortsätta västerut för att komma till den fina sjön Schweriner See och besöka Schewerins slott. Kör du din hyrbil från Stralsund norrut kommer du till Jasmund National Park, en halvö som bjuder på riktigt fina vyer. Låt oss hjälpa dig se mer av Tyskland. Kom in till vårt kontor för att hämta ut en bil som passar just dig och din vistelse.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service