Biluthyrning
Straubing
Fäll ihop
Tyskland // Straubing
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Straubing: Sixt biluthyrning online-bokning

Staden Straubing ligger i östra Tyskland, i förbundslandet Bayern, och genomkorsas av den långa floden Donau. Vill du hyra en bil i Straubing så har du kommit helt rätt. Vi på Sixt ger dig möjlighet att välja mellan bilar från kategorier som personbil, kombibil, minibuss och lastbil. Hos oss hittar du både praktiska bilar och riktiga lyxbilar. Boka gärna din hyrbil i Straubing via vår hemsida, på så sätt kan du enkelt hitta ett fordon som passar just din ekonomi och dina behov.

 
 • Straubing
  Heerstr. 90
  94315 Straubing

  Må. - Fr.07:00 - 14:00
  Lö.08:00 - 12:00
  Sö.11:00 - 13:00
  Boka på detta kontoret

 • Straubing

  Sixt Biluthyrning
  Heerstr. 90
  94315 Straubing

  Må. - Fr.07:00 - 14:00
  Lö.08:00 - 12:00
  Sö.11:00 - 13:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Hos oss på Sixt biluthyrning i Straubing kan du välja bland praktiska extratjänster

Ingen resa är den andra lik. Vissa besöker Straubing på en affärsresa medan andra är här för att semestra. Oavsett anledning kan du hyra en bil i Straubing som har det du behöver. Välj den bilkategori du är intresserad av och lägg därefter till extratjänster som passar just din resa i Tyskland. Om du planerar att köra din hyrbil från Straubing till sevärdheter och städer som ligger långt bort, rekommenderar vi att du lägger till en GPS och även registrerar en extra förare. På så sätt blir det både enklare och bekvämare att hitta fram längs vägarna. Notera att vi inte garanterar enskilda bilmodeller, men att vi däremot reserverar en av bilarna från den fordonskategori du bokar. Dock garanterar vi att alltid förse din bil med dina valda extratjänster.

Genom att hyra en bil från Straubing kan du få ut mer av din vistelse i Bayern

Detta är en stad som genomsyras av gotisk arkitektur, av sitt arv från romarriket och av bergskedjan Bayerischer Wald som bjuder på fantastiska vyer. Straubing ligger dessutom nästan precis mellan Regensburg och Deggendorf. Ett tips är att köra från vår biluthyrning i Straubing till Deggendorf i öster och vidare till Passau, en storstad även känd som treflodsstaden. Här möter nämligen den stora floden Donau de mindre floderna Inn och Ilz. Oavsett om du vill ha mysiga stadskärnor, historiska sevärdheter eller vacker natur så kan du hitta det i denna region.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service