Biluthyrning
Suhl
Fäll ihop
Tyskland // Suhl
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Suhl: Sixt biluthyrning online-bokning

Suhl är en stad som ligger nästan precis i mitten av Tyskland, i den sydvästra delen av förbundslandet Thüringen. Inte alltför långt från Suhl flygplats hittar du vårt kontor. Vi på Sixt biluthyrning i Suhl erbjuder flera möjligheter till alla typer av besökare som vill ha en egen bil. Bland kategorier som personbil, herrgårdsvagn, SUV, sportbil, cabriolet, minibuss och lastbil kan så gott som alla hitta ett passande fordon. Du kan enkelt hyra en bil i Suhl via vår hemsida. Där ser du även vilka bilmodeller och extratjänster som finns tillgängliga under dina resedatum.

 
 • Zella-Mehlis
  Am Köhlersgehäu 63
  98544 Zella-Mehlis

  Må. - Fr.07:30 - 18:00
  Lö.08:30 - 12:00
  Boka på detta kontoret

 • Zella-Mehlis

  Sixt Biluthyrning
  Am Köhlersgehäu 63
  98544 Zella-Mehlis

  Må. - Fr.07:30 - 18:00
  Lö.08:30 - 12:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Med Sixt biluthyrning i Suhl förenklar du genast din vistelse i Thüringen

Vi har försökt göra det så enkelt som möjligt för dig att boka och hämta ut en hyrbil i Suhl, oavsett om du vill ha en budgetbil som passar allas ekonomi eller en lyxbil som bekvämt tar dig fram till dina destinationer. Ange dina resedatum, välj bilkategori och utrusta sedan din bil med våra extratjänster. Att hyra en bil i Suhl utrustad med GPS kan vara praktiskt, speciellt för dig som planerar att köra till andra städer och sevärdheter i regionen. Tyvärr reserverar vi inte enskilda bilmodeller vid bokning. Vi kan dock säkerställa att du alltid får en likvärdig hyrbil i Suhl från samma bokade bilgrupp.

Att hyra en bil i Suhl gör det enklare för dig att utforska hjärtat av Tyskland

Suhl är en vacker stad med rötter som sträcker sig till gamla riken som Sachsen och Preussen. Här finns flera gamla mysiga stadsdelar och kvarter. Från Suhl kan du även köra till flera mäktiga monument och slott i regionen, exempelvis borgen Wartburg i norr. Du kan även köra till den populära turistdestinationen Erfurt för att ta del av den medeltida stadens välbevarade kvarter. Till Erfurt tar det cirka en timma att köra från Suhl.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service