Biluthyrning
Trier
Fäll ihop
Tyskland // Trier
Change details

Hyra bil i Trier: Sixt biluthyrning online-bokning

Trier är en mysig stad i västra Tyskland, belägen nära gränsen till Luxemburg. Detta område i förbundslandet Rheinland-Pfalz är känt som Moseldalen och bjuder på spektakulära vyer, pittoreska städer och ett flertal populära vinodlingar. Vill du utforska området kan du med fördel hyra en bil i Trier hos oss på Sixt. Vår biluthyrning i Trier erbjuder fordon från kategorier som personbil, kombibil, sportbil, 4x4-bil, cabriolet, minibuss och lastbil. Vi har helt enkelt fordon som passar de flesta resenärer, oavsett ekonomi och behov.

 
 • Trier

  Sixt Biluthyrning
  Ottostr. 6
  54294 Trier

  Må. - Fr.08:00 - 18:00
  Lö.08:00 - 12:00

  Dygnet runt upphämtning
  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Boka din bil online hos Sixt biluthyrning i Trier

Om du vill förenkla din vistelse kan du börja med att boka din hyrbil i Trier redan idag via vår hemsida. Här anger du enkelt vilken bilkategori du är intresserad av. Du kan även hyra en bil i Trier som du anpassar med hjälp av våra extratjänster. Det är väl värt att lägga till en GPS när du besöker denna del av landet, speciellt om du vill kunna köra till de många byarna och sevärdheterna i regionen. På hemsidan finner du även många andra extratjänster att välja mellan när du ska hyra en bil i Trier. Notera dock att vi inte garanterar enskilda bilmodeller, endast att du få en likvärdig bil från den bilkategori du har valt. Vi gör dock alltid vårt bästa för att du ska få exakt den bilmodell du vill ha.

Utforska en av de vackraste platserna i landet

Mosel är en biflod till den stora floden Rhein. Floden slingrar sig genom både Tyskland, Frankrike och Luxemburg och längs med floden finns flera vackra småbyar och vinodlingar som enkelt nås med en hyrbil från Trier. Glöm inte heller att utforska själva staden Trier, det är trots allt den äldsta staden i hela landet. Här finns flera intressanta sevärdheter, bland annat Porta Nigra, en stor byggnad som byggdes av romarna runt 100-talet e.Kr. samt flertalet bastubad.

 
 

Your benefits with Sixt

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Free cancellation and reservation changes when you pay on arrival
 • Miles & More - Earn miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Utmärkt 24/7 kundservice