Biluthyrning
Villingen-Schwenningen
Fäll ihop
Tyskland // Villingen-Schwenningen
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Villingen-Schwenningen: Sixt biluthyrning online-bokning

Villingen-Schwenningen är en speciell stad eftersom den egentligen består av två mindre städer; Villingen i väst och Schwenningen i öst. Om du vill hyra en bil i Villingen-Schwenningen så har du kommit helt rätt. Notera dock att vi har ett kontor i den västra sidan av staden, det vill säga i Villingen. Vår biluthyrning i Villingen-Schwenningen erbjuder bilar för dig som är här på en jobbresa, med familjen, med dina vänner eller med din partner. Välj själv om du vill köra en lyxbil från kategorier som sportbil, cabriolet och 4x4 eller om du vill ha lite mer ekonomisk bil i form av våra personbilar, kombibilar, minibussar och lastbilar.

 
 • Villingen-Schwenningen
  Luisenstrasse 10
  78048 Villingen-Schwenningen

  Må. - Fr.08:00 - 12:30
   13:30 - 18:00
  Lö.08:00 - 12:00
  Boka på detta kontoret

 • Villingen-Schwenningen

  Sixt Biluthyrning
  Luisenstrasse 10
  78048 Villingen-Schwenningen

  Må. - Fr.08:00 - 12:30
   13:30 - 18:00
  Lö.08:00 - 12:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Sixt biluthyrning i Villingen-Schwenningen står alltid redo att hjälpa till

Att hyra en bil i Villingen-Schwenningen gör det enklare för dig att ta del av regionens alla sevärdheter. Denna stad ligger i den södra delen av Baden-Württemberg, en region som är känd för sin skönhet. Vi har flera extratjänster som du kan utrusta din hyrbil från Villingen-Schwenningen med. Något vi alltid rekommenderar till besökare som ska köra långt och länge är en GPS. Vi har även många andra praktiska extratjänster som du kan använda när du ska hyra en bil i Villingen-Schwenningen. Lägg märke till att vi inte garanterar att du får en viss bilmodell. Vi garanterar endast en likvärdig bil från den valda bilgruppen.

Utforska en vacker och historisk del av Tyskland med en hyrbil från Villingen-Schwenningen

Vi på Sixt ger dig goda möjligheter att se bägge stadskärnor. Dessutom är det alltid enkelt att köra din bil från vårt kontor vidare ut mot andra sevärdheter och äventyr. Söder om staden hittar du Schwenninger Moos, en mosse med en populär vandringsled. Kör du ännu längre söderut kommer du till kurorten Bad Dürrheim samt staden Hüfingen. Dessa är två av många fler städer och sevärdheter som finns i området, bägge väl värda att besöka.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service