Biluthyrning
Weimar
Fäll ihop
Tyskland // Weimar
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Weimar: Sixt biluthyrning online-bokning

Mitt i Tyskland, mellan städerna Erfurt och Jena, hittar du Weimar. Det är en vacker och grönskande stad, full med sevärdheter, mysiga kvarter och vackra platser att besöka. Om du vill få ut så mycket som möjligt av din resa hit kan du hyra en bil i Weimar hos oss på Sixt. Vi erbjuder en stor fordonsflotta med bilkategorier som personbil, kombibil, sportbil, cabriolet, minibuss och lastbil. Du kan enkelt hyra en bil i Weimar som passar just din resa till Tyskland, oavsett om du besöker staden för jobbets skull eller för att semestra.

 
 • Weimar
  Schubertstr. 13a
  99423 Weimar

  Må. - Fr.07:00 - 19:00
  Lö.08:00 - 12:00
  Sö.09:00 - 12:00
  Boka på detta kontoret

 • Weimar

  Sixt Biluthyrning
  Schubertstr. 13a
  99423 Weimar

  Må. - Fr.07:00 - 19:00
  Lö.08:00 - 12:00
  Sö.09:00 - 12:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Vi på Sixt biluthyrning i Weimar hjälper dig att hitta en bil som passar just dig

Med hjälp av våra extratjänster kan du enkelt anpassa din hyrbil från Weimar. Vi har ett flertal olika tillvalstjänster att välja mellan. Planerar du att besöka andra städer i delstaten Thüringen kan du med fördel hyra en bil från Weimar som du utrustar med GPS. Du kan även lägga till bilbarnstol eller registrera en extra förare. Tyvärr garanterar vi inte enskilda bilmodeller vid bokning, även om vi gör vårt bästa för att du ska få exakt den bilmodell du vill ha. Vi ser dock alltid till att du får en hyrbil i Weimar som tillhör den bilkategori du bokade, inklusive alla extratjänster du adderat.

Se mer av landets sevärdheter med en bil från Sixt

Det finns många fördelar med att ha en egen bil när du besöker detta vackra land. Vårt tips är att du besöker sevärdheter som slottet Wartbud, katedralen i Erfurt och de härliga kvarteren i Leipzig. Ett tips är att även köra till Kyffhäuser och den nästan sagolika slottsruinen vid bergåsen. Det är ett mäktigt monument som bjuder på en väldigt fin vy över landskapet. Kom in till vår biluthyrning i Weimar så tipsar vi dig gärna om fler platser att se och besöka.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service