Biluthyrning
Wernigerode
Fäll ihop
Tyskland // Wernigerode
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Wernigerode: Sixt biluthyrning online-bokning

I den västra sidan av delstaten Sachsen-Anhalt finner du staden Wernigerode, en ort som varit en populär turistdestination ända sedan 1800-talet. Det sägs att häxor samlades uppe på Blocksberget. Genom att hyra en bil i Wernigerode kan du själv köra upp dit för att undersöka detta. Oavsett om du vill utforska staden eller om du har andra planer så kan du hitta passande bilar hos oss. Vår biluthyrning i Wernigerode erbjuder personbilar, kombibilar, sportbilar, cabrioleter, SUV, minibussar och lastbilar. Lyxbil eller budgetbil, vi på Sixt har fordon som passar just din ekonomi.

 
 • Wernigerode

  Sixt Biluthyrning
  Gießerweg 10
  38855 Wernigerode

  Må. - Fr.08:00 - 17:00
  Lö.08:00 - 11:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Sixt biluthyrning i Wernigerode önskar dig varmt välkommen till Tyskland

Att hyra en bil i Wernigerode eller i någon annan stad i landet ska vara enkelt tycker vi. Därför har vi gjort det smidigt för dig att boka en bil via vår hemsida. Du anger bara resedatum, vilken bilkategori du vill ha och vilka extratjänster som passar för din bilresa. Vi erbjuder GPS, möjlighet att registrera en extra förare och många andra praktiska tillval. Kom sedan in till vårt kontor i staden för att hämta ut din hyrbil i Wernigerode. Vänligen notera att vi inte kan garantera specifika bilmodeller, men att vi alltid tillhandahåller en likvärdig bil från din bokade fordonskategori.

Med en hyrbil från Wernigerode kommer du långt i Tyskland

Denna vackra stad bjuder på mer än bara en gammal häxlegend. Härifrån kan du även nå det mäktiga slottet i Wernigerode, den spektakulära nationalparken Harz eller den djupa ravinen Bodetal. Alla tre sevärdheter ligger nära staden, som längst 30 minuter med hyrbil från Wernigerode. Besök även vackra Bad Harzburg, nordväst om staden. Här finns en liten nöjespark och djurpark som uppskattas av barnfamiljer. Vi ger dig gärna fler tips på sevärdheter och platser att köra till när du hämtar ut din bil hos oss. Välkommen till oss på Sixt biluthyrning!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service