Biluthyrning
Wesel
Fäll ihop
Tyskland // Wesel
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Wesel: Sixt biluthyrning online-bokning

Planerar du att besöka Tyskland? Om du befinner dig i den västra delen av landet kan du komma in till vår biluthyrning i Wesel om du behöver en bil. Du kan enkelt förboka din hyrbil i Wesel via vår hemsida. Börja med att välja ett passande kontor och sedan vilken bilgrupp du är intresserad av. Vi erbjuder personbilar, kombibilar, minibussar och lastbilar, både inom budget- och lyxbilsklass. Hos oss kan du hitta något som passar de flestas behov och ekonomi.

 
 • Wesel

  Sixt Biluthyrning
  Schermbecker Landstr. 73-77
  46485 Wesel

  Må. - Fr.08:00 - 16:30
  Lö.08:00 - 12:00

  Dygnet runt upphämtning
  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Med hjälp av Sixt biluthyrning i Wesel kan du upptäcka mer

När du har en egen hyrbil från Wesel blir allt mycket enklare, speciellt om du dessutom anpassar bilen med våra extratjänster. Har du med dig familjen på en resa kan du med fördel välja en stor bil som du utrustar med GPS och eventuellt även bilbarnstol. Du kan även hyra en bil som du registrerar en extra förare till, perfekt när du vill kunna dela upp lörningen med din partner under de längre bilresorna. Vi vill gärna påminna om att vi inte garanterar att du får en specifik bilmodell. Om den inte finns inne så får du istället en likvärdig bil som tillhör samma bilgrupp som den bokade bilen. Både bilarna och tillvalen kan variera mellan kontoren.

Du är alltid välkommen att hyra en bil i Wesel hos oss på Sixt

Genom att hyra en bil i Wesel kan du bland annat köra till Kleve, Emmerich am Rhein och Bocholt, två städer som ligger precis vid gränsen till Nederländerna. Kör du söderut kommer du till snabbt till Duisburg, Moers och alla andra charmiga städer längs floden Rhen. Det är väl värt att köra söderut längs med floden, om inte annat för att ta del av småbyarna och vinodlingarna som finns utspridda över hela regionen. Börja ditt äventyr i Tyskland genom att hämta ut en bil hos oss på Sixt.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service