Biluthyrning
Wetzlar
Fäll ihop
Tyskland // Wetzlar
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Wetzlar: Sixt biluthyrning online-bokning

Har du planer på att besöka Tyskland? Om du har vägarna förbi Wetzlar, en av städerna i förbundslandet Hessen, kan du enkelt hämta ut en passande bil hos oss på Sixt. Vår biluthyrning i Wetzlar erbjuder ett stort utbud av bilmodeller. Du kan enkelt använda vår hemsida för att välja en bil från kategorier som personbil, kombibil, minibuss, 4x4 och lastbil. Gör det enkelt för dig själv och boka en hyrbil i Wetzlar som passar just din ekonomi. Vi erbjuder både budgetbilar och riktiga lyxbilar.

 
 • Wetzlar

  Sixt Biluthyrning
  Hermannsteiner Str. 130
  35576 Wetzlar

  Må. - Fr.08:00 - 16:00
  Lö.09:00 - 11:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Låt oss på Sixt biluthyrning i Wetzlar hjälpa dig med ett passande fordon

Det finns många anledningar till att besöka denna vackra del av Tyskland, speciellt om du även planerar att hyra en bil i Wetzlar. Vissa är här för att ta del av den mäktiga naturen och det fina landskapet medan andra vill njuta av de mysiga småbyarna, shoppa i storstäderna och prova nya maträtter. Oavsett av vilken anledning du besöker staden kan du med fördel hyra en bil i Wetzlar som du utrustar med passande extratjänster. En GPS, ett utökat försäkringspaket och passande bilbarnstol är utmärkta extratjänster för barnfamiljer som vill kunna njuta fullt ut av sin semester. Det är dock bra att notera att vi inte kan reservera specifika bilmodeller när du bokar en hyrbil i Wetzlar utan endast reserverar en av bilarna från den valda bilkategorin. Extratjänsterna kan du dock alltid räkna med.

Se mer av Hessen genom att hyra en bil i Wetzlar

Wetzlar är en mysig stad som genomströmmas av floden Lahn. Den trevliga stadskärnan bjuder på en stor katedral samt flera fina restauranger. Inte alltför långt från staden hittar du Burg Gleiberg. Detta slott når du på cirka 20 minuter med en av våra bilar. Passa samtidigt på att besöka staden Giesse, slottet ligger trots allt väldigt nära även denna ort. Välkommen in till oss på Sixt så hjälper vi dig gärna med fler tips på sevärdheter och platser att köra till.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service