Biluthyrning
Wunstorf
Fäll ihop
Tyskland // Wunstorf
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Wunstorf: Sixt biluthyrning online-bokning

Ska du besöka Wunstorf i nordvästra Tyskland? Hos Sixt Biluthyrning i Wunstorf kan du välja bland bekväma och moderna bilmodeller ur vår breda fordonsflotta. Du kan hyra bil i Wunstorf från flera olika fordonskategorier, både lyxbilar och ur ekonomisegmentet. Vi har person- och kombibilar, samt större fordon i 4x4-kategorin. Du som är i behov av större lastutrymme kan även hitta ett urval lastbilar.

 
 • Wunstorf

  Sixt Biluthyrning
  Hannoversche Str. 17a
  31515 Wunstorf

  Må. - Fr.08:00 - 16:00
  Lö.08:00 - 12:00

  Dygnet runt upphämtning
  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Boka hyrbil hos Sixt Biluthyrning i Wunstorf

När du behöver en bekväm hyrbil i Wunstorf kan vi på Sixt hjälpa dig. Du bokar enkelt fordonet via vår hemsida. Fördelen med det är att du där får bättre överblick, samt att du direkt kan välja tillval till hyrbilen. Vi erbjuder tillval som GPS-navigator, extra förar-tillägg samt personligt olycksfallsskydd. Med dessa tillval kan du göra din hyrbil i Wunstorf säkrare och mer anpassad för din resa i Tyskland. Var vänlig att notera att du endast reserverar en bil ur önskad fordonskategori, till exempel en kombibil. Däremot kan vi inte garantera ett speciellt bilmärke.

Få ut det bästa av din hyrbil i Wunstorf från Sixt

Genom att hyra bil i Wunstorf blir det betydligt enklare och smidigare att utforska stadens alla sevärdheter. Här kan du uppleva allt från roliga friluftsparker till vackra naturområden. I staden finns även en stor sjö, Steinhuder Meer. Hit tar du dig på knappa 20 minuter via B441. Om du landar på Hannover flygplats tar du dig snabbt och enkelt in till Wunstorf på 20 minuter, och även Bremen flygplats ligger nära. För dig som gillar tjusiga herrgårdar och slott är ett besök på Berggarten ett måste. Det tar ungefär 20 minuter att åka till herrgården via A2 i östlig riktning. Reser du med hela familjen? Besök Dinopark Münchehagen, en häftig friluftspark med statyer av dinosaurier i naturlig storlek. Parken ligger 30 minuter från Sixt, på sjöns västra strand.

Välkommen till Sixt när du vill hyra bil i Wunstorf!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service