Biluthyrning
Györ
Fäll ihop
Ungern // Györ
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Györ: Sixt biluthyrning online-bokning

Upplev mer av Gyoer - hyr en bil under ditt besök i staden. På Sixt Biluthyrning Gyoer finns ett ett stort utbud av bilar i flera olika modeller och storleksklasser. Behöver du gott om utrymme under till exempel en resa med familjen? Då kan du boka en en minibuss! 4x4, cabriolet, lyxbil finns naturligtvis också tillgängliga i det breda urvalet här på vårt uthyrningkontor i Gyoer.

 
 • Györ

  Sixt Biluthyrning
  Bartok Bela u.14
  9023 Györ

  Må. - Fr.08:00 - 16:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Hyra bil Gyoer

När du ska hyra bil gör du det enkelt direkt på webben. Oavsett vilken bilmodell du väljer på vår biluthyrning i Gyoer kan du dessutom även välja en rad olika typer av tillvalstjänster. En särskild bilmodell kan däremot in utlovas vid bokningen på Sixt. Vid frågor är du naturligtvis hjärtligt välkommen att höra av dig till vårt team. Då du väljer att boka en hyrbil får du givetvis hög flexibilitet när du lägger upp din bilresa i Ungern. Sixt är ett av de ledande biluthyrningsföretagen och vi finns i dag i över 105 länder. Vi lyssnar alltid till dig som förare och vilka behov och önskemål finns du då till exempel gäller körkomfort och ekonomi.

Biluthyrning Gyoer

Vill du se så mycket som möjligt under din semester är det ett smart val att satsa på egen bil. Med en egen en hyrbil i Gyoer kan du ta chansen att se den gamla stadskärnan liksom omgivningarna utanför staden. Genom att hyra bil i Gyoer får du även möjlighet lätt förflytta till sevärdheter som Pannonhalma Abbey och Benedictine Church. Populärt är även att besöka ett spa-center, som till exempel Rába Quelle Élményfürdő. Upplev den fantastiska regionen i Ungern I en av våra hyrbilar. En hyrbil från Gyoer ger dig stor valfrihet att lägga upp resan i området precis så som du vill. Välkommen att hyra bil i Gyoer.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service