Biluthyrning
Cevil Pozo
Fäll ihop
Argentina // Cevil Pozo
Ändra personliga uppgifter

Förenkla din bilresa genom att hyra en bil i Cevil Pozo

Cevil Pozo är en förort till staden San Miguel de Tucumán i Argentina. Det är den största staden i den norra delen av landet. Vår biluthyrning i Cevil Pozo, precis vid Tucumán flygplats, gör det väldigt smidigt för dig att köra in till stadskärnan eller vidare till andra sevärdheter i andra städer. 4x4, personbilar, kombibilar och minibussar är de fordonstyper du hittar i vårt sortiment. Oavsett om du vill ha en lyxbil eller om du bara vill köra en praktisk SUV kan vi på Sixt hjälpa dig.

 
 • Tucuman Flygplats
  Delfin Gallo
  4117 Cevil Pozo, Pcia de Tucuman

  Må. - Fr.08:30 - 20:30
  Lö. - Sö.09:00 - 13:00
  Boka på detta kontoret

 • Tucuman Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Delfin Gallo
  4117 Cevil Pozo, Pcia de Tucuman

  Må. - Fr.08:30 - 20:30
  Lö. - Sö.09:00 - 13:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4

Utforska norra Argentina med hjälp av Sixt biluthyrning i Cevil Pozo

Om du planerar att hyra en bil i Cevil Pozo är det bra att känna till våra tillvalstjänster. Dessa skiljer sig bland kontoren. Just vårt kontor erbjuder bland annat bilbarnstolar, navigator, vintertillägg, skidbox samt möjligheten att registrera en extra förare. Observera att du måste vara över 21 år för att köra en hyrbil från Cevil Pozo, något som naturligtvis även gäller extraföraren. Vissa bilar har en högre åldersgräns. Vi ger dig en obegränsad körsträcka oavsett hur länge du vill hyra en bil från Cevil Pozo. Vi vill även påminna om att det endast är möjligt att reservera en bil från kategorin vid en onlinebokning. Vi kan inte garantera specifika bilmodeller.

Genom att hämta ut en bil från vårt kontor i Cevil Pozo blir det genast enklare för dig att köra till ditt boende och till regionens alla sevärdheter. I staden hittar du flera museer och intressanta byggnader, bland annat Museo de arte Sacro och Casa de Tucumán. Se till att du tar vara på närheten till den mäktiga bergskedjan Anderna. Ett tips är att köra din hyrbil från Cevil Pozo till Parque Nacional Campo de los Alisos, sydväst om staden Tucumán. Det tar cirka två timmar att köra hit via Nueva RN 38.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service