Biluthyrning
Cairns Flygplats
Fäll ihop
Australien // Cairns // Cairns flygplats
Change details

Hyra bil Cairns Flygplats: Sixt Biluthyrning

Kontorsuppgifter
Adress: 411 Sheridan Street
  4870 Cairns AU +61-755558908
 
Typ av kontor: Flygplats
GDS - Kod: CNS
Öppettider
Må. - Sö.07:00 - 22:00
 
 

Använd dig av våra tjänster på Sixt biluthyrning vid Cairns Flygplats när du vill ta del av en trygg och pålitlig biluthyrning på dina egna villkor. Hos oss hittar du en rad olika kategorier som gör det enklare för dig som kund att hyra bil vid Cairns Flygplats. Sixt biluthyrning vid Cairns Flygplats erbjuder såväl personbilar som kombibilar för att du enkelt ska kunna hitta din hyrbil vid Cairns Flygplats. För att kunna tillgodose olika behov och plånböcker erbjuder vi fordon i varierande prisklasser. Vi kan inte garantera att du får den specifika bilmodellen som du efterfrågar, men du får alltid en jämförbar bil i önskad fordonskategori.

Hyr en bil vid Cairns Flygplats

När du anländer till den internationella flygplatsen i Cairns har du bara drygt fyra kilometer till Cairns centrum. Det gör att du enkelt kan hämta upp din hyrbil och bege dig ut på din resa. Vårt kontor ligger alldeles i anslutning till ankomstterminalen och vi står redo att omedelbart ge dig nycklarna till din hyrbil. Innan du anländer till oss kan du också välja bland extratjänster som satellitnavigering och bilbarnstol. Du kan enkelt göra din bokning på nätet eller över telefon när du vill hyra bil vid Cairns Flygplats.

Se Australien från bilfönstret

Med hjälp av oss på Sixt har du goda möjligheter att utforska det australiensiska landskapet när du väljer att hyra bil vid Cairns Flygplats. Cairns ligger beläget på Australiens nordöstra spets och är en utmärkt utgångspunkt om du tycker om vattensport och naturliv. Här finns exempelvis det stora barriärrevet som lockar tusentals äventyrliga turister varje år. Även Cairns som stad har mycket att erbjuda i form av högkvalitativ shopping. Cairns Central Shopping Centre är ett exempel på det. Vi hoppas att du får en trevlig resa och väljer att hyra bil hos oss vid Cairns Flygplats.

 

Kontorsuppgifter

Öppettider

Må. - Sö.07:00 - 22:00

Kontakt / Borttappat & Upphittat

Sixtkontoret Cairns Flygplats CNS 411 Sheridan Street 4870 Cairns -16.896450, 145.754440 +61-755558908

Sixtkontoret Cairns Flygplats CNS

411 Sheridan Street
4870 Cairns
 
Tel. +61-755558908

Fordonskategorier och service på detta kontor

  • Personbilar & kombibilar
  • 4x4

Your benefits with Sixt

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
  • Free cancellation and reservation changes when you pay on arrival
  • Miles & More - Earn miles
  • Inga dolda kostnader
  • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
  • Inga kreditkortskostnader
  • Excellent customer service