Biluthyrning
Antwerp
Fäll ihop
Belgien // Antwerp
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Antwerp: Sixt biluthyrning online-bokning

Är du i behov av att hyra en bil under resan till Antwerp i Belgien? Vi på Sixt biluthyrning Antwerp erbjuder uthyrning av semesterbilar i flera olika storlekar och modeller. Vad sägs om en minibuss, lyxbil, cabriolet eller en rymlig 4x4?

 
 • Antwerpen Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Luchthavenlei 1
  2100 Antwerp

  Må. - Fr.08:00 - 18:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

 • Antwerpen

  Sixt Biluthyrning
  Vosseschijn Straat 11
  2030 Anvers

  Må. - Fr.08:00 - 16:00
  Lö.08:00 - 13:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Enkelt hyra bil i Antwerp

Du gör din bokning direkt på nätet. Naturligtvis är det även möjligt att göra en rad olika typer av tillval på vår biluthyrning i Antwerp. När du gör en bokning kan dock en viss bilmodell inte garanteras. Har du några funderingar om att hyra bil i Antwerp, då är du varmt välkommen att höra av dig till vårt team! Boka en bil på Sixt som är ett världens ledande biluthyrningsföretag och gör dig redo för att upptäcka allt som landet har att erbjuda.

Biluthyrning Antwerp

I staden Antwerp finns mycket intressant att se och uppleva. Med en hyrbil från Sixt tar du du dig enkelt runt på vägarna i området. Vårt kontor har ett perfekt läge och härifrån tar du du dig snabbt vidare. Med en egen en hyrbil i Antwerp kan du ta möjligheten att se berömda sevärdheter som Plantin-Moretus museum och Onze Lieve Vrouwekathedraal. Att hyra bil i Antwerp ger dig även möjligheten att se utforska Rubens House där en av våra mest kända konstnärer har bott. Du får inte heller missa att besöka de vackra omgivningarna under ditt besök. Då du bokar en semesterbil får du alltid stor valfrihet när du lägger upp din resa i Belgien. I en hyrbil får man stor flexibilitet och du kan själv bestämma hur du resrutten går och du besöker så klar platserna i din egen takt. Välkommen att boka hyrbil i Antwerp skräddarsydd för just dina resebehov och krav på ekonomi.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service