Biluthyrning
Bosnien och Hercegovina
Fäll ihop
Bosnien och Hercegovina
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil Bosnien och Hercegovina Sixt Biluthyrning

Sixt är stolta över att kunna erbjuda biluthyrning i Bosnien-Och-Hercegovina. Kommer du hit på semester är en hyrbil ett utmärkt sätt att kunna vara spontan och flexibel när du till exempel får höra talas om en bra restaurang på lansbygden. Kommer du hit på en kort affärsresa är det också smart att hyra bil i Bosnien-Och-Hercegovina, då du snabbt och enkelt kan ta dig från möte till möte, och kanske hinna med att se något av landet. Med en handfull olika hyrkontor och en omfattande fordonspark är vi övertygade om att du kommer hitta en passande hyrbil i Bosnien-Och-Hercegovina. Vår vänliga och professionella personal ser till att det går enkelt och smidigt att hyra bil i Bosnien-Och-Hercegovina.

Sixt biluthyrning i Bosnien-Och-Hercegovina

Vi erbjuder stora herrgårdsvagnar, praktiska småbilar, lyxiga sedaner och robusta 4x4 när du ska hyra bil i Bosnien-Och-Hercegovina av Sixt. När du valt det fordon du vill ha kan du dessutom lägga till en rad olika tilläggstjänster. Känner du dig osäker på om du kommer att hitta dit du ska, föreslår vi att du väljer en hyrbil med satellitnavigering. Reser du med små barn är bilbarnstol en bra sak att ha. Tänker du göra en längre biltur vill du kanske lägga till en extra förare så att ni kan turas om att köra.

Körregler i Bosnien-Och-Hercegovina

Trafikreglerna i landet liknar de som finns i andra europeiska länder, men lokalbefolkningens körstil kan upplevas som aggressiv av nordeuropeer. Landets vägnät har upprustats markant på senare år, men var försiktig om du ger dig ut på mindre vägar, som kan vara rätt slitna. Eftersom alla minor från kriget under 90-talet ännu inte är bortröjda bör man undvika att lämna vägen, även om det bara skulle vara för att stanna och kissa, så länge man inte är bekant med området.

Vad man kan se med hyrbil i Bosnien-Och-Hercegovina

Det bergrika landet Bosnien-Och-Hercegovina har mycket att erbjuda. Huvudstaden Sarajevo har i århundraden varit en plats där väst och öst möts. Besök gamla stan, med sina kullerstenar, moskéer och österländska butiker. Åk till vackra Mostar, med den berömda bron.

 
 

Flygplatser med Sixtkontor

Dina fördelar med Sixt

  • Sixt bästa pris-garanti
  • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
  • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
  • Miles & More - Tjäna miles
  • Inga dolda kostnader
  • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
  • Inga kreditkortskostnader
  • Excellent customer service